Un sondaj dezvăluie care este cel mai iubit film de Crăciun! Nu este filmul la care vă gândiți. Rezultatul este o surpriză pentru toată lumea

 

Un nou sondaj de opinie realizat de Hollywood Reporter și Morning Consult în Statele Unite ale Americii destramă mitul conform căruia “Singur acasă”, filmul vizionat de milioane de oameni în apropierea sărbătorilor, este cel mai iubit film de Crăciun.

Se pare că animația "Rudolph the Red-Nosed Reindeer" este cel mai iubit film de sezon. Sondajul a analizat 2.200 de adulți, iar 83% dintre respondenți l-au plasat pe prima poziție în topul lor.

Pe locul al doilea s-a clasat "A Charlie Brown Christmas" cu 81 de procente, iar pe locul al treilea s-a regăsit "How the Grinch Stole Christmas!" cu 80 de procente. Preferatul românilor, "Home Alone", a fost abia pe locul patru, cu 78 de procente, conform site-ului filmnow.ro.

"Rudolph the Red-Nosed Reindeer", care se difuzează la televizor în SUA de 54 de ani, a avut recent o audiență de 8.14 milioane de telespectatori pe CBS. În 2017, el a atras 8,07 milioane de oameni în față micilor ecrane.

Filmul fost lansat în anul 1964, iar potrivit sondajului THR și Morning Consult, 68% dintre americani asociază "Rudolph" cu tradițiile anuale ale sărbătorilor de iarnă, de unde și popularitatea lung-metrajului.

 Nostalgia joacă un rol important în alegerea și popularitatea filmelor de vacanță, 60% din audiență spunând că senzația de nostalgie față de un titlu este un factor important atunci când aleg ce să urmărească de Crăciun.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI