Cel mai lung film artistic din istorie va dura 720 de ore, până şi trailerul durează şapte ore! Pelicula va fi difuzată pe toate continentele doar o singură dată. Uite când va apărea!

 

Ambiencé, pelicula realizată de către regizorului suedez Anders Weberg, va deveni cel mai lung film din istorie, cu o durată de vizionare de 720 de ore. După ce a lucrat în domeniul artelor vizuale mai bine de peste două decenii, Anders Weberg intenționează să-și încheie cariera în 2020, prin realizarea acestui film care va rula continuu timp de 30 de zile.

Ambiencé, va fi difuzat simultan pe toate continentele, doar pentru o singură dată, după care directorul suedez intenționează să distrugă toate copiile, astfel încât să nu mai poată fi reluat niciodată.

Până în prezent, cel mai lung film din istorie a fost 2011 Modern Times Forever, care durează 240 de ore.

Din punct de vedere tehnic, regizorul este deja departe, deoarece anul trecut a dezvăluit că a filmat deja 400 de ore din Ambiencé. Numai trailer-ul filmului durează 7 ore. Însă despre ce este filmul? Potrivit regizorului, pelicula este o călătorie suprarealistă prin spaţiu şi timp, un sumar abstract al vieţii lui Anders Weberg.

sursa: cunoastelumea.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI