Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Kate Hudson și Gwyneth Paltrow, cele mai nereușite săruturi din filme. Vedetele și-au desființat colegii de filmare

La Hollywood e ca în viață. Nu primești mereu ce îți dorești. Kate Hudson și Gwyneth Paltrow și-au desființat colegii de pe platourile de filmare, pentru că săruturile nu au fost pe placul lor.

Matthew McConaughey, Kate Hudson și Tom Cruise

profimediaimages.ro

Printre aceste vedete se numără Kate Hudson și Gwyneth Paltrow. Cele două actrițe au povestit experiențele așa nu trăite pe platourile de filmare. Frumoasele blonde mărturisesc că nu s-au ''potrivit'' tot timpul cu partenerii lor din filme.

Kate Hudson se plânge că toți producătorii de film au cuplat-o numai cu actori care nu sărutau atât de bine, potrivit dailymail.

''Sincer, nu prea am nimerit cei mai pricepuți bărbați într-ale sărutului. Aș fi vrut alții'', a declarat Kate Hudson.

Matthew McConaughey, pe lista neagră

Se pare că pe lista neagră se află și Matthew McConaughey, celebrul actor plin de farmec și sex-appeal, care i-a fost coleg în ''Fool's Gold'' (2008) și ''Cum să scapi de un tip în 10 de zile'' (2003). La cât de sexy este McConaughey, ne vine greu să o credem pe Kate.

''Ori de câte ori l-am sărutat pe McConaughey, s-a întâmplat ceva. Sărutul era distrus de vânt sau de mucozități. „Când ne-am sărutat la finalul filmului ''Fool’s Gold'', eram în timpul scenei din ocean, după ce am căzut cu avionul, iar el avea pur și simplu mucozități pe toată fața!”'', a remarcat actrița.

De cealaltă parte, Gwyneth Paltrow, nu s-a simțit deloc confortabil când l-a sărutat pe Robert Downey Jr., în filmul ''Spider-Man: Homecoming'', în 2017.

Dar motivele sunt altele decât cele menționate de prietena sa, Kate.

''Când l-am sărutat pe Robert, am zis: ''Cred că glumești, e ca și cum mi-aș săruta fratele'', a spus Paltrow.

Totuși, una dintre ele nu a ezitat să laude actorul al cărui stil de a săruta a impresionat-o cel mai tare. Așadar, favoritul său este Billy Crudup, alături de care a jucat în ''Almost Famous'', în 2000.

''Billy se pricepea. Mi-a plăcut'', recunoaște actrița.

Din nefericire, scena sărutului a fost tăiată, iar fanii nu au putut-o vedea.

Recomandari