Live acumChefi la Cutite
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Cele mai piratate filme ale tuturor timpurilor

Deși piratarea este un act ilegal, care poate fi pedepsit, unii oameni au riscat pentru a se bucucura de unele producții. Iată cele mai piratate filme ale tuturor timpurilor

ale tuturor timpurilor

Piratarea și utilizarea software-urilor piratate este ilegală. Licenţele software intră sub protecţia legii nr.8/1996 actualizată privind protecţia drepturilor de autor. Aceasta clasifică utilizarea oricărei aplicaţii sau conţinut digital, fără plata drepturilor de autor sau a costurilor de licenţă, ca fiind piraterie.

„Art.139 (6) În sensul prezentei legi, prin mărfuri-pirat se înţelege toate copiile, indiferent de suport, inclusiv copertele, realizate fără consimţământul titularului de drepturi sau al persoanei legal autorizate de acesta şi care sunt executate, direct ori indirect, total sau parţial, de pe un produs purtător de drepturi de autor ori de drepturi conexe sau de pe ambalajele ori copertele acestora.”

Cei care fac o astfel de infracțiune riscă o pedeapsă cu închisoarea de la șase luni la trei ani sau, în cel mai bun caz, o amendă usturătoare.

Cum poliția probabil nu-ți va bate la ușă prea curând să verifice dacă ai descărcat filme și jocuri în mod ilegal așa au gândit și cei care au piratat următoarele filme de atât de multe ori încât au ajuns în topul "Cele mai piratate filme ale tuturor timpurilor".

10. Sputnik

9. The Secret Garden

8. Magic Camp

7. Tesla

6. The One and Only Ivan

5. Greyhound

4. Tax Collector

3. Ava

2. Rogue

1. Project Power

Recomandari