Căutare Live

Charlie Sheen i-a cerut scuze lui Ashton Kutcher dupa ce i-a spus ca e "varza"

Charlie Sheen a renuntat la politete si intr-un exces de sinceritate a spus ca dupa plecarea sa, calitatea celebrului serial Doi Barbati si Jumatate (Two and a Half Men) a avut mult de suferit.

Charlie s-a enervat dupa ce studio-ul Warner Brothers l-a amenintat cu un proces pentru ca a folosit o imagine din serialul Doi Barbati si Jumatate in promovarea noului sau film.

In direct pentru TMZ, zilele trecute Charlie Sheen a declarat: "M-am saturat sa mint. Sa ma prefac ca serialul ala nu este varza... Sa ma prefac ca Ashton nu e varza".

Revenit la sentimente mai bune, Charlie i-a trimis o scrisoare lui Kutcher in care isi pune cenusa in cap pentru afirmatiile facute si isi cere scuze dupa ce a spus despre acesta ca interpreteaza prost rolul din Doi Barbati si Jumatate.

Sursa: Antena3.ro

Foto: Hepta

Filmul de marti seara, la Antena 1: "Cei trei muschetari", de la ora 20:30... Filmul "The Artist" ajunge in Romania insotit de un AVERTISMENT!...
Parteneri
Ana-Maria Calița, despre sinceritate și autenticitate: „Atitudinea unei persoane este cel mai atrăgător lucru al său”
Ana-Maria Calița este una dintre cele mai vesele și mai dezinvolte femei de la noi din țară. Actrița a acceptat invitația echipei noastre și ne-a oferit un interviu plin de amuzament, dar și de momente emoționante. Ana-Maria ne-a povestit câteva detalii din spatele scenei și cum a reușit să facă performanță. Deși pare mereu zâmbitoare, aceasta ne-a mărturisit că lucrurile nu stau întotdeauna așa.
Catine.ro
Ultimele știri