Chris Hemsworth nu renunţă la Universul Marvel după "Thor: Love and Thunder"

Actorul Chris Hemsworth a declarat într-un interviu pentru revista Elle Man, ediţia poloneză, că nu plănuieşte să renunţe la Universul Marvel după "Thor: Love and Thunder", a patra sa apariţie în rolul Thor, potrivit Variety.

Întrebat dacă Thor s-ar retrage după următorul film, Hemsworth a spus că acesta nu va fi sfârşitul personajului său.

"Eşti nebun? Nu intru în nicio perioadă de pensionare. Thor este prea tânăr pentru asta. Are doar 1.500 de ani", a spus el. "Sigur nu este filmul în care să spun la revedere acestui brand. Cel puţin, aşa sper".

Când "Thor: Love and Thunder" a fost lansat pentru fani în 2019 la Comic Con din San Diego, regizorul Taika Waititi a confirmat că Natalie Portman, care o joacă pe Jane Foster, se va întoarce în franciză şi va mânui puternicul ciocan.

În cărţile de benzi desenate de la Marvel, Jane reuşea să controleze puternicul ciocan, când eroul Thor şi-a pierdut puterile.

După ce a fost întârziat din cauza pandemiei de coronavirus, "Thor: Love and Thunder" va fi lansat pe 11 februarie 2022.

Sursa: News.ro

Parteneri
Dieta mediteraneană: principii, alimente permise și riscuri
Dieta mediteraneană este un regim alimentar bogat în ingrediente precum fructe, legume, cereale integrale și grăsimi sănătoase. Specialiștii în nutriție o recomandă drept o dietă delicioasă și hrănitoare. Aceasta are o mulțime de beneficii pentru sănătate.
Catine.ro
Ultimele știri