Cine este Demet Evgar, actrița care o joacă pe Cemre Kayabeyli, în Flăcările Destinului. Distribuția serialului este una specială

Demet Evgar este o actriță de origine turcă, în vârstă de 40 de ani. Aceasta o joacă pe Cemre, o femeie frumoasă și inteligentă în serialul "Flăcările Destinului". Descoperă detalii despre viața sa.

Demet Evgar

TV Happy

"Flăcările Destinului" are în prim plan trei femei puternice, a căror viață se schimbă radical în urma unui incendiu. Poveștile personajelor sunt fascinante, iar determinarea lor de a își continua drumul indiferent de obstacole va emoționa și captiva deopotrivă telespectatorii.

Distribuția serialului "Flăcările Destinului" este una specială, în rolurile principale fiind distribuite actrițele Demet Evgar (Cemre), Hazar Ergüçlü (Çiçek) și Dilan Çiçek Deniz (Rüya).

Cine este Demet Evgar, actrița care o joacă pe Cemre în Flăcările Destinului

Actrița a luptat pentru a oferi actorilor mai multe locuri unde să își poată dezvolta talentul. Ea a fondat instituții de teatru precum „Pangar”, „Hata Yapım Atölyesi”, „Müșterek”, „Multi Arts Production”. Evgar s-a născut în Manisa în 1980, iar familia sa paternă este de origine albaneză, iar o altă parte a familiei sale este de origine turcă.

Citește continuarea >>> AICI

Serialul "Flăcările Destinului" este disponibil în episoade integrale pe AntenaPLAY. Descoperă povestea captivantă aici: https://antenaplay.ro/flacarile-destinului.

Serialul fenomen "Flăcările Destinului" este joi si vineri, de la ora 20:00, la Happy Channel!

Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Nativii vor fi puși la încercare pe parcursul zilei. Se anunță o perioadă dificilă pentru trei zodii ghinioniste în ziua de 19 septembrie 2021. Ele trebuie să învețe să-și depășească temerile pentru a putea trece cu bine peste problemele care par fără rezolvare. Ziua de 19 septembrie începe cu Venus în zodia Scorpionului care formează o conjuncție nefavorabilă cu Saturn în Vărsător.
Catine.ro
Ultimele știri