Cine este Dilan Çiçek Deniz, actrița care o joacă pe Rüya Yıldırımlar, în Flăcările Destinului

Dilan Çiçek Deniz are o poveste de viață presărată de evenimente care au dus-o pe culmile succesului. Câștigătoarea concursului de Miss Turcia a reușit de-a lungul caierei sale să bifeze reușite peste reușite. Cum a ajuns să scrie o carte de poezii și care a fost prima sa pasiune.

Dilan Çiçek Deniz

TV Happy

Dilan Çiçek Deniz, născută la 28 februarie 1995, este o actriță de origine turcă, model și câștigătoarea concursului de frumusețe Miss Univers Turcia 2014. Deniz este cunoscută pentru rolul ei de Sena în Çukur, Leyla Kavak în One-Way to Tomorrow, Rüya în Alev Alev și Elif Urazoglu în emisiunea digitală Yarım Kalan Așklar. Ea a impresionat telespectatorii cu talentul său remarcabil și a reușit să transmită emoții oamenilor, dincolo de ecrane.

Cine este Dilan Çiçek Deniz, actrița care o joacă pe Rüya Yıldırımlar, în Flăcările Destinului

Aceasta poate fi văzută pe micile ecrane în serialul "Flăcările Destinului", film care are în prim-plan trei femei puternice, a căror viață se schimbă radical în urma unui incendiu. Poveștile personajelor sunt fascinante, iar determinarea lor de a își continua drumul indiferent de obstacole va emoționa și captiva deopotrivă telespectatorii.

Citește continuarea >>> AICI

Serialul "Flăcările Destinului" este disponibil în episoade integrale pe AntenaPLAY. Descoperă povestea captivantă aici: https://antenaplay.ro/flacarile-destinului

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri