Cine este Hazar Ergüçlü, actrița care o joacă pe Çiçek Görgülü, în Flăcările Destinului

Hazar Ergüçlü este recunoscută drept o actriță desăvârșită, care a lucrat de-a lungul anilor în multe producții în care a avut rol principal. Talentul l-a moștenit de la părinți. Cu ce se ocupă mama și tatăl actriței de origine turco-cipriotă.

Hazar Ergüçlü

TV Happy

Hazar Ergüçlü s-a făcut remarcată încă de mică. Aceasta avea un talent excepțional în a comunica cu oamenii, iar cariera și-a căldit-o pe actorie. Aceasta poate fi văzută pe micile ecrane în serialul "Flăcările Destinului", film care are în prim-plan trei femei puternice, a căror viață se schimbă radical în urma unui incendiu.

Poveștile personajelor sunt fascinante, iar determinarea lor de a își continua drumul indiferent de obstacole va emoționa și captiva deopotrivă telespectatorii.

Serialul "Flăcările Destinului" este disponibil în episoade integrale pe AntenaPLAY. Descoperă povestea captivantă aici: https://antenaplay.ro/flacarile-destinului

Citește continuarea >>> AICI

Culoarea pe care Kate Middleton și Meghan Markle nu o poartă. Ce nuanță evită Ducesele
Kate Middleton și Meghan Markle au amândouă garderobe vaste, dar e posibil ca acestea să nu...
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021. Gemenii trebuie să experimenteze. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 27 septembrie 2021 spune că a venit ziua în care Gemenii trebuie să...
Parteneri
Copiii lui Kate Middleton moștenesc una dintre pasiunile tatălui lor, Prințul William. Ce a dezvăluit Ducesa de Cambridge
Copiii lui Kate Middleton par să moștenească una dintre cele mai mari pasiuni ale tatălui lor, Prințul William, și ale unchiului, Prințul Harry. Recent, Ducesa de Cambridge a vorbit despre preferințele micuților.
Catine.ro
Ultimele știri