Live acumObservator 06 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Cinema pe ecran gonflabil in Parcul Rozelor din Timisoara

2500 de timisioreni au mers, aseara, la film in parc. Ei au urmarit un film frantuzesc pe cel mai mare ecran gonflabil din tara, instalat in Parcul Rozelor din oras. Organizatorii si-au propus sa ofere, astfel, o alternativa la cinematograful clasic, accesibila tuturor.

"Iubire persana", un film in regia Marjane Satrapi si a lui Vincent Paronnaud, a fost urmarit cu sufletul la gura de timisoreni de toate varstele. Presarat cu momente tensionante, dar si cu secvente comice, pelicula a smuls ropote de aplauze la final.

Proiectat pe cel mai mare ecran gonflabil din tara, de 120 metri patrati, si un proiector de 17.000 de lumeni, filmul a fost o experienta de neuitat atat pentru tineri, cat si pentru batrani.

Publicul timisorean se va putea bucura de sapte surprize cinematografice, in perioada 31 iulie - 5 august. Ei vor putea urmari atat productii internationale, cat si romanesti, dar si filme de box-office. Filmele selectate impaca toate gusturile, atat pe ale cinefililor, cat si pe ale amatorilor de distractie si relaxare in aer liber. Printre acestea se numara si doua avanpremiere nationale.

Recomandari