Căutare Live

Creative Arts Emmy - „The Apollo”, Leah Remini şi National Geographic, între primii câştigători

Documentarul „The Apollo” al HBO, Leah Remini şi programul ei „Scientology And The Aftermath” şi National Geographic se numără între primii câştigători ai trofeelor Creative Arts Emmy, care au fost acordate luni, în prima dintre cele cinci seri pe parcursul cărora vor fi anunţate.

The Apollo

Creative Arts Emmys - concentrate pe categorii ca regie, casting, imagine, costume, montaj şi muzică -, care în mod normal reprezintă un eveniment live ce are loc la Microsoft Theatre pe parcursul a două nopţi înainte de gala Primetime Emmy, sunt anunţate acum între 14 şi 17 septembrie şi pe 19 septembrie. Ceremoniile sunt găzduite de actriţa Nicole Byer.

„Nu e ceva normal la 2020, este nebun. Dacă nu mă placeţi acum, nu mă veţi plăcea în următoarele patru seri, îmi pare rău!”, a spus Byer, citează Variety.

Primele patru seri vor fi difuzate online, pe emmys.com, iar evenimentul de sâmbătă seară va fi transmis de FXX.

Printre marii câştigători ai primei seri se numără „Queer Eye” (Netflix), care a câştigat al treilea Emmy consecutiv la categoria reality show, „The Apollo” (HBO) - povestea teatrului Apollo din Harlem (New York) -, desemnat cel mai bun documentar special, „Apollo 11” (CNN), recompensat cu trei premii, „RuPaul’s Drag Race” (VH1), premiat pentru casting.

Netflix a câştigat cinci Emmy într-o seară, în timp ce CNN şi National Geographic au primit câte trei.

Sir David Attenborough a câştigat al treilea Emmy consecutiv pentru cel mai bun narator - anul acesta, pentru „Seven Worlds, One Planet: Antarctica” (BBC America). Înainte, a mai fost premiat pentru „Blue Planet II” şi „Our Planet”.

„Leah Remini: Scientology and the Aftermath” (A&E) a câştigat al doilea Emmy, după cel primit în 2017, pentru serial informaţional sau special. Show-ul a fost anulat între timp, astfel că actriţa a punctat că este o victorie dulce-amară.

Bob Bain Prods. se află în spatele celor cinci ceremonii Creative Arts Emmy. Television Academy a decis să împartă cele 100 de trofee pe parcursul a cinci seri pentru ca fiecare transmisiune online să fie mai uşor de urmărit.

Cel mai important eveniment de săptămâna aceasta va fi gala Primetime Emmy. Miniseria „Mrs. America” şi serialul „Killing Eve”, actorii Jennifer Aniston, Mark Ruffalo şi Michael Douglas se numără între nominalizaţii celei de-a 72-a ediţii, care va fi prezentată sâmbătă noapte de Jimmy Kimmel.

Kimmel se va afla la Staples Center, iar operatori vor fi detaşaţi pentru aproape fiecare nominalizat, pentru ca cel care câştigă să fie arătat live.

Netflix domină selecţia de anul acesta, cu 160 de nominalizări, iar HBO a primit în total 107 selecţii.

Miniseria „Watchmen” a HBO a primit cele mai multe nominalizări pentru un program, 26, în timp ce „The Marvelous Mrs. Maisel” (Amazon Prime Video) s-a impus la categoria comedie, cu 20 de selecţii, iar „Succession” (HBO) şi „Ozark” (Netflix), la categoria dramă, cu câte 18 nominalizări.

Citește și
colaj de imagini cu dani mocanu in masina si langa
Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele
Cum arată fetițele lui Dani Mocanu. Micuțele sunt superbe și artistul e foarte mândru de ele
fotografie cu eclipsa de soare vazuta de aproape
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
Eclipsa de Soare 4 decembrie 2021. Cum ne afectează și ce rol are Venus retrograd, conform astrologului Minerva
colaj de imagini cu loredana chivu imbracata in negru si alb
Loredana Chivu, a 14-a oară pe mâinile medicilor după operația nereușită la posterior. Ce sumă fabuloasă plătește pe tratament
Loredana Chivu, a 14-a oară pe mâinile medicilor după operația nereușită la posterior. Ce sumă fabuloasă plătește pe tratament
Mai multe articole

Sursa: News.ro

Noaptea Albă a Filmului Românesc - Peste 35 de lungmetraje şi scurtmetraje, în 12 spaţii din Bucureşti şi Cluj-Napoca... Casa în care a fost filmat serialul „The Fresh Prince of Bel-Air”, închiriată prin Airbnb pentru 30 de dolari pe zi...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri