„Dennis, pericol public” vine la Antena 1! Copilul-minune a cinematografiei a devenit adult, dar aventurile sale rămân memorabile

 

Cine nu își amintește de puștiul simpatic din celebrul film „Denis, pericol public”? Savurează o comedie de cinci stele, ce va fi difuzată sâmbătă, 30 decembrie 2018, de la ora 20:00, la Antena 1!

Și cum orice film sau actor are și o poveste, te-ai întrebat vreodată ce s-a ales de puștiul din filmul „Denis, pericol public”?

A făcut furori în toată lumea atunci când i-a dat viață celui mai ștrengar puști din istoria cinematografiei, iar acum face ravagii în rândul domnișoarelor.

Este vorba despre Mason Gamble, unul dintre copiii-minune ai cinematografiei. Personajul Dennis din producția „Dennis pericol public” l-a transformat peste noapte într-o vedetă. Avea doar șapte ani atunci când amuza o lume întreagă cu prostioarele pe car ele făcea pe micul ecran, însă după acest rol de poveste nimic nu a mai mers cum trebuie în cariera sa.

Din 2010, după alte apariții deloc reușite, Mason a renunțat la activitatea cinematografică, ultimul său rol fiind cel din „Golf in the Kingdom ”.

Totuși, chiar dacă nu se mai numără printre vedetele marului sau micului ecran, Dennis rămâne un bărbat după care femeile suspină, datorită fizicului său foarte... interesant.facebook whatsapp twitter pinterest
10 ANI FĂRĂ MICHAEL JACKSON

vezi mai multe