Antena Căutare

De-o frumusete răpitoare. Fiica lui Edward și a Bellei din Twilight impresionează în cele mai recente poze

Mackenzie Foy este mai mult decât entuziasmată de lansarea trailer-ului oficial pentru Black Beauty.

Mackenzie a adoptat recent un cal pe nume Don Galerie
Fiica lui Edward și a Bellei din Twilight, la filmările pentru Saga Amurg | Profimedia Images

Actrița în vârstă de 20 de ani, pe care majoritatea o cunoaște drept Renesmee Cullen din saga Amurg - Twilight, apare în adaptarea poveștii clasice Disney, care a avut premiera la începutul lunii noiembrie.

Recent, Mackenzie a spus că pentru ea acest nou proiect a fost ceva la care înainte doar visa: "Nu te gândești niciodată că te duci cu filmările Black Beauty pe plajă. Acesta a fost un moment cu adevărat suprarealist pentru mine. Momentele care vor rămâne mereu în amintirea mea sunt cele în calul are suficientă încredere încât să se unească cu mine, momente de genul acesta sunt atât de unice, atât de frumoase și personale, pentru mine reprezintă totul."

Mackenzie a adoptat recent un cal pe nume Don

Mackenzie Foy la filmările Black Beauty

Profimedia Images

Mackenzie a adoptat recent un cal pe nume Don

"Este pur și simplu adorabil. Am petrecut cu el câteva luni bune, dar acum stau efectiv non-stop cu el", a declarat recent actrița.

Noul film „Black Beauty” este o producție originală Disney+, în regia lui Asley Avis, iar rolurile principale sunt interpretate de Kate Winslet și Mackenzie Foy. Drama este adaptarea modernă a romanul cu același nume, din 1877, al autoarei Anna Sewell.

Deși au mai fost adaptări ale subiectului din romanul original, varianta lansată pe 27 noiembrie 2020 oferă o schimbare mare față de original și mută toată acțiunea în vestul Americii. Filmul are ca scop principal drepturile animalelor, deci nu este de mirare că Mackenzie se regăsește atât de mult în acest proiect.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mai nou, Mackenzie Foy este pasionată de călărie.

Mackenzie Foy și-a început cariera în lumea filmului la o vârstă fragedă, la 4 ani și, deși a participat la o mulțime de producții, rolul care a urcat-o pe culmile succesului a fost cel din Twilight.

Mackenzie a adoptat recent un cal pe nume Don

Mackenzie Foy alături de Kristen Stewart în Twilight

Profimedia Images

De-a lungul timpului s-a spus despre Mackenzie Foy că regizorii apreciază cel mai mult la ea felul în care redă emoția pe ecran.

Filme de dragoste pentru Crăciun pe care să le vezi cu iubitul sau iubita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x