Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Depeche Mode în concert pe marele ecran în Noiembrie la Happy Cinema

În luna Noiembrie, Happy Cinema prezintă difuzarea unui concert de excepție al uneia dintre cele mai îndrăgite trupe ale tuturor timpurilor – Depeche Mode

Pe 25 iulie 2018, după ce a încântat peste 3 milioane de fani în peste 130 de spectacole, Depeche Mode și-a încheiat Global Spirit Tour cu o ultimă reprezentație specială la faimosul Waldbühne din Berlin („Forest Stage”). Spirits in the Forest surprinde nu numai acel spectacol live, dar se concentrează și pe povestile a șase fani speciali care se aflau în mulțime în acea noapte.

Filmul regizat de colaboratorul artistic de lungă durată al lui Depeche Mode, regizorul și fotograful Anton Corbijn, spune poveștile acestor șase mega-fani Depeche Mode, în timp ce călătoresc spre Berlin din toate colțurile lumii pentru a vedea spectacolul final al turneului.

Bilete și program: www.happycinema.ro

La HAPPYCINEMA® din București, Focșani, Buzău și Alexandria mergi cu bucurie de fiecare dată când vrei să trăiești din plin atmosfera filmului și să petreci timp de calitate împreună cu cei dragi sau cu colegii. În plus, ai mereu promoții și oferte speciale, totul pentru ca tu să te simți minunat la noi.