Documentar dedicat Regelui Mihai, la implinirea a 85 de ani de la urcarea pe tron

La 85 de ani de la urcarea pe tron, Majestatea Sa regele Mihai a primit in dar un film documentar. Pelicula se numeste „Mihai I Regele Romanilor” si a fost proiectata luni seara la Ateneul Roman.

In parcul din fata Ateneului Roman a fost montat un ecran urias pe care curiosii au putut urmari documentarul. Inauntru, accesul la vizionare s-a facut doar pe baza de invitatii. Principesa Margareta, Principele Radu, premierul Victor Ponta si cativa ministri din cabinetul sau au luat parte la eveniment.

Filmul „Mihai I Relege Romanilor” este o biografie video a monarhului. Realizat de Marilena Rotaru, documentarul prezinta imagini inedite precum secvente de la nunta regala, de la prima vizita in Romania a Majestatii sale dupa 1989 sau momentul in care a fost alungat.aceste imagini au fost colectate de-a lungul a 20 de ani.

Filmul contine si o serie de interviuri cu personalitati marcante ale Romaniei care vorbesc despre importanta Casei Regale in Romania postcomunista.

Foto: Intact Images

Parteneri
Ea e considerată „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale a Marii Britanii”. Cine le-ar fi depășit pe Kate Middleton și Meghan Markle
Titlul de „cea mai frumoasă membră a Familiei Regale” din Marea Britanie nu le-a fost acordat lui Kate Middleton sau lui Meghan Markle, ci unei tinere pe care puțini o cunosc. Chiar dacă Ducesa de Cambridge și Ducesa de Sussex au milioane de fani în întreaga lume, ele ar fi fost depășite la capitolul frumusețe, potrivit revistei Tatler. 
Catine.ro
Ultimele știri