Documentar despre viața lui Billie Eilish. Artista cu sindromul tourette vorbește despre cea mai delicată perioadă

Billie Eilish, idolul adolescentelor, va lansa în februarie 2021 un film documentar despre viaţa ei, intitulat ''Billie Eilish: The World's A Little Blurry'', potrivit contactmusic.com. Artista a avut încercări dure până la vârsta de 18 ani care au adus-o în pragul depresiei, mai mult boala pe care o are i-a schimbat traiectoria

Documentar despre viața lui Billie Eilish. Artista cu sindromul tourette vorbește despre cea mai delicată perioadă

Hepta

Interpreta unor hituri precum ''Bad Guy'' şi ''everything I wanted'' a anunţat că filmul documentar despre viaţa sa va fi difuzat pe Apple TV+ şi în cinematografe.


''Billie Eilish: World's a Little Blurry'' - în cinematografe şi pe Apple TV+ în februarie 2021'', a anunţat artista pe Instagram.

Billie Eilish s-a născut pe 18 decembrie 2001, în Los Angeles. Tânăra suferă de sindromul Tourette, boală care afectează o persoană din 100 şi are drept caracteristici ticurile vocale şi musculare, inclusiv repetarea neaşteptată a unor mişcări şi sunete.

Într-un interviu pentru The Fader, a vorbit despre Tourette. „E dubios când cineva are o mimică ciudată sau își sucește gâtul. Internetul nu mi-a văzut ticurile deranjante pentru că sunt foarte bună la a le suprima. Cu cât le maschez mai mult, cu atât mai rele vor fi după. Asta e partea mai puțin fericită", a spus ea.


Cântăreaţa în vârstă de 18 ani a recunoscut anterior că este ''îngrozită şi speriată'' de difuzarea documentarului ei.


Vorbind despre viitorul film, ea a declarat: ''Nu am văzut nimic din el. Sunt îngrozită. Sunt speriată. Îl filmează din iulie 2018... Cine are atâtea imagini cu propria persoană pe care nu le-a văzut niciodată? Sunt îngrozită''.


Deşi este de aşteptat ca filmul documentar să prezinte ascensiunea ei rapidă spre faimă la nivel mondial, este puţin probabil să abordeze totodată viaţa sa amoroasă, artista preferând ca aceste aspecte să rămână private.

''În mod cert vreau să păstrez (relaţiile) private. Am avut relaţii şi le-am păstrat private (...); regret cantitatea infimă pe care am lăsat-o la vedere. Mă gândesc la persoanele care şi-au făcut relaţiile publice şi care apoi se despart (...) Dacă ceva merge rău?''.


Billie a oferit câteva informaţii despre viaţa sa privată când a spus că a existat o perioadă din adolescenţa sa când a plâns ''în fiecare zi''. ''A fost o perioadă în care am plâns în fiecare zi a vieţii mele, când aveam 13, 14, 15 ani. Am plâns în fiecare zi. Iar la 17, 18 ani nu am plâns mai deloc. Sunt mândră să spun că plâng foarte rar, că este ceva peste care am trecut. E un lucru important. Nu că ar fi greşit să plângi, dar este un lucru bun că mă simt mai fericită în viaţa mea şi nu mai vreau să plâng''.


Potrivit Billboard, ''Billie Eilish: The World's A Little Blurry'' este regizat de cineastul R.J. Cutler (''Belushi'', ''The September Issue'').

La doar 18 ani, după ce a câştigat două premii la American Music Awards 2019 - Cel mai bun artist debutant şi Cel mai bun artist rock alternativ - şi două trofee la MTV Europe Music Awards 2019 – Cel mai bun artist la debut şi Cea mai bună piesă, Billie Eilish a primit şi titlul Femeia Anului 2019 din partea revistei Billboard. Totodată, Billie Eilish a făcut istorie la premiile Grammy 2020, unde a câştigat cinci trofee, printre care pentru Cel

Într-un interviu acordat revistei „Rolling Stone“, artista le-a vorbit fanilor despre depresie şi auto-vătămare.

Cântăreaţa a mărturisit că a suferit de depresie după ce a fost nevoită să renunţe la dans în urma unei accidentări: „M-am simţit ca şi cum aş fi căzut într-o groapă neagră şi am trecut printr-o fază de auto-vătămare despre care nu vreau să vorbesc. Ideea principală era că simţeam că trebuie să sufăr“.

Eilish a recunoscut că, la un moment dat, îi era teamă să petreacă timp singură: „De fiecare dată când eram singură, simţeam că mă prăbuşesc. Nu suportam singurătatea, nu aveam încredere în mine însămi“.

„Uneori văd fete cu cicatrici pe braţe la spectacolele mele şi simt cum mi se frânge inima. Eu nu mai am cicatrici pentru că a trecut mult timp de atunci, dar aş vrea să le spun să fie mai îngăduitoare cu ele însele. Le înţeleg perfect, am fost în aceeaşi situaţie“, a povestit cântăreaţa.

Ultimele știri