Dragos Bucur, aproape de marea lovitura cu "The Way Back"

Dragos Bucur e la un pas sa dea marea lovitura. Filmul american "The Way Back", in care actorul are unul dintre rolurile principale, e considerat de critici ca favorit la cel putin o nominalizare la premiile Oscar."E povestea a 7 oameni care evadeaza din Siberia si ajung pe jos in India. Noi am filmat in astea patru luni in conditii extreme. Am trecut prin zapada pana la gat, efectiv pana la gat, iar dupa doua zile am filmat in desert in Sahara", a dezvaluit Dragos Bucur

In distributie se regasesc nume grele, precum Colin Farrell, Ed Harris si producatorul Peter Weird, care a fost nominalizat de sase ori la premiile Oscar.

Desi e la un pas sa-si implineasca un vis, Dragos ramane cu picioarele pe pamant. "E o distanta lunga intre a avea un film nominalizat la Oscar si de a-ti permite sa traiesti acolo din actorie", a spus acesta.

Filmul va avea premiera la noi in ianuarie, anul viitor.Vezi mai jos trailerul filmului:

Vezi aici mai multe trailere!
Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri