Dragos Bucur va juca in mini-seria "Titanic" care se va lansa in 2012

Actorul Dragos Bucur face parte din distributia mini seriei "Titanic", care va fi lansata anul viitor, cu ocazia comemorarii a 100 de ani de la tragicul accident. Serialul va cuprinde patru episoade de cate o ora.

Mini-seria Titanic va spune povestea vestitului vas de croaziera intr-o alta maniera decat filmul din 1997 a lui James Cameron, cel care a castigat 11 premii Oscar.

Serialul, scris de laureatul Oscar, Julian Fellowes, cunoscut pentru Gosford Park si Downton Abbey, se va concentra pe povestile unor pasageri ai vasului, prezentand ultimele ore inainte ca vestitul Titanic sa se scufunde.

Dragos Bucur a mai jucat in productii straine precum "The Way Back", film care a si fost nominalizat la Oscar.

Sursa: antena3.ro

Foto: Intact Images

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Imagini rare cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Cât de similar arătau Prințul William și Prințul George când învățau să meargă
Publicul adoră să vadă imagini cu membrii Familiei Regale când erau bebeluși. Fotografiile cu Prințul William și Prințul George, alături de ceilalți copii regali, au apărut în nenumărate publicații din întreaga lume, dar unele dintre sunt mai rare. Printre acestea se numără și poze cu moștenitorii tronului atunci când învățau să meargă. 
Catine.ro
Ultimele știri