Live acumiUmor
Prime Time 20:50Observator Special

Echipa de șoc din ”Greu de pensionat” se întoarce! Nu rata o poveste palpitantă ce promite hohote de râs, duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Echipa de șoc din Greu de pensionat se întoarce duminică, 22 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00. Continuarea filmului de succes din 2010 este la fel de palpitantă, amuzantă și distractivă, iar  Helen Mirren, Bruce Willis și John Malkovich rămân la fel de femerecatori, însă în Greu de pensionat 2 cea mai tare apariție o are superbă Catherine Zeta-Jones.

Echipa de șoc din ”Greu de pensionat” se întoarce! Nu rata o poveste palpitantă ce promite hohote de râs, duminică, de la ora 20:00, la Antena 1!

Greu de pensionat a făcut furori prin modul în care a reușit să aducă staruri trecuți de prima tinerețe în roluri de spioni. Cine poate uita scenele în care Helen Mirren trage cu o mitralieră? Ei bine, în Red 2/Greu de pensionat scenele de acțiune sunt și mai explozive, iar povestea păstrează același ton, dar mult mai amuzant.

În Greu de pensionat 2, care va putea fi vizionat duminică, 22 decembrie, la Antena 1, Frank Moses (Bruce Willis) este salvat din ghearele unui asasin plătit de fostul sau coleg Marvin (John Malkovich), care și-a înscenat propria moarte pentru a nu fi pus în pericol.

Cei doi bărbați, alături de prietena lui Frank, Sarah (Mary Louise Parker), pornesc într-o călătorie prin lume, cu scopul de a descoperi secretul din spatele proiectului Nightshade, dar și motivul pentru care acesta este dorit de toate guvernele de pe planetă.

Pe alocuri, Red 2/Greu de pensionat 2 reușește chiar să fie mai bun decât originalul, iar starurile filmului și-au păstrat vitalitatea și simți în fiecare scenă că s-au distrat copios la filmări. Datorită acestor mari actori, RED 2 devine un film din categoria "plăcere vinovată", deși în esență nu strălucește prin nimic. Scenariștii s-au străduit mai mult la dialoguri, doar că spre final, filmul se pierde puțin și chiar devine previzibil și ușor plictisitor. Însă, trebuie înțeles de la început că această producție nu trebuie luată în serios foarte tare, ci luată că atare, o comedie în care sunt parodiate filmele de acțiune mai mult sau mai puțin bune.

Dacă v-a plăcut prima parte, cu siguranță vă veți distra și de această dată. Urmăriți această producție de succes duminică, de la ora 20:00, la Antena 1.

Recomandari