Live acum
Prime Time 20:00iUmor

Ediţia a 22-a a Galei Tânărului Actor HOP 2019, în perioada 2-5 septembrie la Teatrul de Stat din Constanţa

Ediţia a 22-a a Galei Tânărului Actor HOP 2019 va avea loc în perioada 2-5 septembrie, la Teatrul de Stat din Constanţa.

Ediţia a 22-a a Galei Tânărului Actor HOP 2019 va avea loc în perioada 2-5 septembrie, la Teatrul de Stat din Constanţa.

UNITER a anunţat juriul de concurs pentru ediţia a XXII-a a evenimentului. Cei 50 de concurenţi vor intra în universul Gigi Căciuleanu şi vor fi jurizaţi de Adrian Batista, regizor şi producător TV; Ioana Bogăţan, actriţă; Ada Lupu Hausvater, regizor; Ludmila Patlanjoglu, teatrolog, istoric şi critic de teatru; Liana Tugearu, istoric şi critic de dans.

La Constanţa, juraţii vor alege câştigătorii din acest an pentru următoarele premii: Premiul „Ştefan Iordache”, marele premiu al Galei HOP, Premiul pentru cea mai bună actriţă, secţiunea individual, Premiul pentru cel mai bun actor, secţiunea individual, Premiul „Cornel Todea” pentru cea mai bună trupă de actori, Premiul „Sică Alexandrescu”, Premiul special al juriului.

Publicul va decide premiul său şi este aşteptat să participe direct la Gală (Teatrul de Stat Constanţa, Sala Mare) sau să urmărească transmisia livestreaming a celor 4 zile concurs pe site-ul Galei HOP. Joi, 5 septembrie, până la ora 20.00, publicul votează favoriţii online, pe galahop.uniter.ro.

Accesul publicului spectator, în Sala Mare a Teatrului de Stat din Constanţa, este liber şi este permis până la ora 18.30.

Sursa : news.ro