Căutare Live

Elizabeth Taylor, omagiata la Hollywood

O lume intreaga plange moartea lui Elizabeth Taylor, femeia cu ochi violet. Sute de persoane s-au adunat pe Bulevardul Celebritatilor din Hollywood pentru a-i aduce un ultim omagiu. Actrita a murit miercuri, la varsta de 79 de ani, in urma unui infarct. Ea avea probleme grave de sanatate si era internata intr-un spital din Los Angeles de o luna si jumatate.


Actrita isi dorea sa fie inmormantata in cimitirul Forest Lawn din Los Angeles, alaturi de bunul ei prieten Michael Jackson. Familia ar vrea insa ca Liz sa fie inmormantata langa parintii ei.

Elizabeth Taylor a incetat din viata in urma unei insuficiente cardiace. In ultimii ani, starea ei de sanatate era tot mai subreda. Cancer de piele, o operatie la sold, doua la spate, pneumonie. De 5 ani traia in scaunul cu rotile. In 1997 medicii i-au extirpat o tumora pe creier, iar in 2009 a fost operata pe cord.

sursa:Antena3

foto: artline.com

Actorul Hugh Grant a ajuns la Urgente... Sucker Punch: Evadare din realitate...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri