Emma Stone vrea să colaboreze din nou cu regizorul Damien Chazelle, premiat cu Oscar pentru filmul „La La Land”

Acţiunea „Babylon” este plasată în Hollywood-ul anilor 1920, iar Chazelle caută să adune o distribuţie de top pentru a face din acest film cea mai mare producţia a lui de până acum. Bugetul nu a fost încă stabilit, iar lungmetrajul va fi produs de Olivia Hamilton, Matt Plouffe, Tobey Maguire şi Marc Platt.

Actriţa Emma Stone îşi doreşte să colaboreze din nou cu regizorul Damien Chazelle, premiat cu Oscar pentru filmul „La La Land”, al cărei protagonistă a fost, astfel că negociază un rol din următorul lui lungmetraj, „Babylon”.

Potrivit unor surse citate de Variety, Chazelle s-a întâlnit cu mai mulţi actori în ultimele săptămâni, iar companiile Paramount şi Lionsgate concurează pentru a prelua proiectul.

Chazelle a lucrat cu Lionsgate pentru musicalul de succes „La La Land”.

Acţiunea „Babylon” este plasată în Hollywood-ul anilor 1920, iar Chazelle caută să adune o distribuţie de top pentru a face din acest film cea mai mare producţia a lui de până acum.

Bugetul nu a fost încă stabilit, iar lungmetrajul va fi produs de Olivia Hamilton, Matt Plouffe, Tobey Maguire şi Marc Platt.

Damien Chazelle lucrează în prezent la serialul Netflix „The Eddy” şi pregăteşte un altul pentru Apple.

Emma Stone, premiată cu Oscar pentru rolul principal din „La La Land” şi nominalizată anul acesta la Oscar pentru rolul secundar din „The Favourite” al lui Yorgos Lanthimos, joacă pentru prima dată într-un serial, „Maniac”, iar la finalul anului va putea fi văzută în „Zombieland”.

Sursa : news.ro

Parteneri
Zodii vulnerabile. Nativii cu o sensibilitate aparte
Să accepți că te numeri printre acele zodii vulnerabile nu este deloc ușor. Nu toți oamenii își doresc să lase la vedere latura lor sensibilă. Cu toate acestea, este foarte important să lucrăm la acest lucru și să încercăm să-l îmbunătățim. Vulnerabilitățile pot fi oricând transformate în propriile noastre atuuri.
Catine.ro
Ultimele știri