Căutare Live

Emma Thompson a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame

Dupa doua premii Oscar, actrita britanica Emma Thompson a fost distinsa si cu o stea pe "bulevardul gloriei" de la Hollywood. Ea s-a declarat incantata ca steaua se afla chiar in fata unei berarii in stil englezesc

La ceremonie a asistat, intre altii, compatriotul actritei, Hugh Laurie, devenit celebru cu rolul doctorului House din serialul cu acelasi nume. El a dezvaluit ca a avut o relatie cu Emma Thompson pe cand erau colegi la Cambridge, dar ea l-a parasit.

In varsta de 51 de ani, Emma Thompson este singura persoana premiata cu Oscar atat pentru interpretare, cat si pentru scenariu.

Foto: more.com

Un regizor din Kazahstan va filma o replica pentru filmul "Borat"... Criticii americani despre "Eroi de sacrificiu": "O oda homoerotica inchinata tuturor lucrurilor macho&quo...
Parteneri
Uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului. Sfaturi utile pe care le poți încerca acasă
La fel ca cele mai multe aspecte ale frumuseții, părul sănătos se datorează unei diete echilibrate și ale unui stil de viață activ. Cu toate acestea, există câteva trucuri care îi pot schimba aspectul de la suprafață. Descoperă care sunt principalele uleiuri pentru creșterea sănătoasă a părului și cum pot fi folosite acasă.
Catine.ro
Ultimele știri