Episodul ”Întoarcerea lui Jedi”, din seria completă ”Războiul Stelelor”, difuzat duminică, la Antena 1!

Seria completă ”Războiul Stelelor” continuă duminica aceasta la Antena 1 cu cel de-al șaselea episod, ”Întoarcerea lui Jedi”.

Seria completă ”Războiul Stelelor” continuă duminica aceasta la Antena 1 cu cel de-al șaselea episod, ”Întoarcerea lui Jedi”.

Fanii celebrei serii pot urmări duminică, de la ora 23.00, noul capitol din seria Star Wars, intitulat ”Întoarcerea lui Jedi”. Este al III-lea film lansat în seria ”Războiul stelelor” și al VI-lea în ordinea cronologică a seriei. Este de asemenea pelicula care folosește pentru prima oară tehnologia THX.

Luke Skywalker și membrii Alianței rebelilor călătoresc până pe Tatooine pentru a-l salva pe prietenul lor Han Solo din mâinile lui Jabba the Hutt. Între timp Imperiul Galactic plănuiește să distrugă Alianța Rebelilor cu o a doua Stea a Morții în timp ce flota rebelilor se pregătește să lanseze un atac masiv asupra acestei noi stații spațiale.

În fiecare duminică, de la ora 23.00, Antena 1 difuzează, în premieră națională, seria completă ce cuprinde toate cele șapte episoade lansate până în prezent din seria ”Star Wars”- ”Războiul stelelor”, creată de George Lucas.

Ultimul episod, cel de-al șaptelea, va fi difuzat pe 14 decembrie, de la ora 21.00.

Seria de filme ”Star Wars - Războiul Stelelor” are milioane de fani în lumea întreagă și este a doua serie cu cele mai mari încasări din lume, după ”Harry Potter”.

Ultimele știri