Căutare Live

Eva Longoria devine personaj de serial TV animat

Actrița va apărea în cadrul unui nou serial TV de animație, "Mother Up"

Eva Longoria va intra în rolul lui Rudi Wilson

showbizcafe.com

Frumoasa actrița va apărea în cadrul unui nou serial TV de animație, "Mother Up"

Aceasta va juca rolul unei femei care se chinuie să facă față vieții de mamă.

"Sunt un fan al animațiilor și urmăresc 'Family Guy' sau 'American Dad', unde apare mereu tabloul familiei cu tatăl plin de defecte și o mamă perfectă, care încearcă să-i susțină pe toți", spune Eva.

Cunoscută pentru rolul din "Neveste disperate", actrița în vârstă de 38 de ani, va intra în rolul lui Rudi Wilson, în comedia de 13 episoade, care va debuta miercuri pe posturile TV Hulu și Hulu Plus.

Longoria este, de asemenea, producătorul executiv al seriei în care Rudi, un fost director de muzică din Manhattan, se restabilește în suburbii cu cei doi copii ai săi.

"Harry Potter" va juca într-un thriller japonez... Celebrul detectiv Hercule Poirot, într-o ultimă misiune! Serialul se încheie la 24 de ani de la apariţie...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri