Căutare Live

Făcea furori în Academia de Poliție, dar puțini știu cum mai arată acum. Imagini cu superba Leslie Easterbrook

Serialul de comedie „Academia de Poliție” a amuzat mai mult de o generație de spectatori.

Serialul de comedie „Academia de Poliție” a amuzat mai mult de o generație de spectatori

Profimediaimages.ro

Și, în ciuda faptului că au trecut mai mult de trei decenii de la lansarea primei serii a acestui film, mulți fani își amintesc cu drag de actorii care au jucat în el.

Printre aceștia se află și Leslie Easterbrook, cea care a avut rolul sergentului Debbie Callahan.

Ce s-a întâmplat cu Leslie Easterbrook după apariția în ”Academia de Poliție”

După această interpretare, frumoasa Leslie s-a bucurat de o carieră în actorie care a durat peste 40 de ani.

În 2006, ea a luat Premiul Fangoria Chainsaw în categoria „Cea mai bună actriță în rol secundar” pentru rolul său din “The Devil’s Rejects” și a câștigat premiul Scream în categoria “Cel mai mai de groază personaj” pentru aceeași interpretare.

Citește și: Margot Robbie, scene nud în cel mai recent film. Imagini din "Dreamland", noul ei proiect

Pe 17 mai 1979, actrița s-a căsătorit cu Victor Holchak, dar au divorțat. Leslie s-a căsătorit a doua oară cu Dan Wilcox.

Ajunsă la 71 de ani, Easterbrook nu a mai jucat de câțiva ani ani, însă se vorbește de o posibilă reunire a veteranilor din ”Academia de Poliție”.

Scena din Titanic pe care Kate Winslet regretă că a filmat-o. A recunoscut adevărul la 23 de ani de la premiera filmului... "Nu sunt suficient de frumoasă". Anya Taylor-Joy refuză să se privească pe micile ecrane, deși publicul o iube...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri