Fast and Furios Presents: Hobbs & Shaw a avut premiera la Los Angeles. Când apare filmul în cinema

 
+5 click pentru
galerie

Unul dintre cele mai așteptate filme în 2019, Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw, a avut premiera la Los Angeles. Jason Stathman și Dwayne Johnson, actorii din rolurile principale, au fost printre vedetele prezente la eveniment

Despre lansarea Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw

În 2019, fanii filmelor de acțiune sunt nerăbdători să vadă noul film Fast and Furious Presents: Hobbs and Shaw. Mult așteptatul film a avut premiera în Los Angeles. La noi, filmul va fi lansat pe 2 august 2019.

Pentru Fast and Furious 9, fanii mai au de a;teptat. Deși inițial a fost programat să apară pe marile ecrane în aprilie 2019, filmul va apărea în primăvara anului viitor, în aprilie 2020. Apoi, pe 15 februarie, compania Universal a anunțat că lansarea filmului a mai fost amânată cu încă o lună, pentru 22 mai 2020, zi ce marchează începutul weekendului când americanii celebrează Ziua Memorială.

Fast and Furious Presents: Hobbs & Shaw – Distribuție și poveste

Filmul Hobbs & Shaw (cunoscut și ca Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw) este un film de acțiune american ce reprezintă un spin-off al francizei Fast and Furious. Starurile filmului sunt Dwayne Johnson și Jason Statham în rolurile Luke Hobbs și Deckard Shaw, personaje care au apărut prima oară în filmele The Fast and the Furious. Filmul este regizat de David Leitch, iar scenariul a fost scris de Chris Morgan și Drew Pearce, bazându-se pe o poveste scrisă de Morgan. În film vor mai juca și Idris Elba, Vanessa Kirby, și Helen Mirren.

În 2015, starul francizei, Vin Diesel declarase că posibilele spin-off-uri ale seriei erau în desfășurare, iar Hobbs & Shaw a fost anunțat în octombrie 2017. Filmările au început în septembrie 2017 și au durat până în ianuarie 2019. Majoritatea cadrelor au fost filmate în Londra și Glasgow. Universal Pictures va lansa Hobbs & Shaw în America pe 2 august 2019. 

Luând povestea de unde rămăsese, Luke Hobbs, agentul federal DSS, și Decker Shaw, doi bărbați care se urăesc unul pe altul, sunt obligați să formeze o echipă pentru a opri o nouă amenințare venită din partea lui Brixton Lore, un terorist specializat în cibernetica genetică. Acesta a creat un virus mortal care ar putea amenința rasa umană. Așadar, misiunea lor este să salveze lumea.

Din distribuție fac parte:

-Dwayne Johnson ca Luke Hobbs

-Jason Statham ca Deckard Shaw

-Idris Elba ca Brixton Lore

-Vanessa Kirby ca Hattie Shaw

-Helen Mirren ca Magdalene Shaw

-Eiza González ca Madam M.

-Roman Reigns ca Mateo Hobbs

Fast and Furious 9 – Distribuție și poveste

Al 9-lea film al seriei Fast and Furios a intrat în pre-producție în februarie 2019 la Londra. Pe 24 iunie, Vin Diesel a postat pe una din rețelele de socializare un clip de pe platourile de filmare. Producătorii seriei promit și un al zecelea film Fast and Furious care a fost programat pentru 2021, dar e posibil ca lansarea sa să fie reprogramată.

În Fast and Furious 9 nu a fost confirmată prezența starurilor, dar, așa cum ne-am obișnuit, cel puțin Vin Diesel (Dom), Michelle Rodriguez (Letty) și Chris 'Ludacris' Bridges (Tej) se vor întoarce să reînvie franciza.

După ce a lipsit din ultimul film, a fost confirmat faptul că Jordana Brewster se va întoarce în seria Fast and Furious ca Mia, sora lui Dom. Fanii filmului Fast and Furious 9 așteaptă cu nerăbdare scenele cu Dwayne Johnson. Din păcate, acesta va lipsi din Fast and Furious 9 deoarece anul acesta va avea propriul spin-off cu Jason Statham în Hobbs & Shaw.

Cu toate acestea, Johnson a declarat că deși nu va apărea în Fast and Furious 9, acesta speră să revină în franciză în următorul film care va fi și ultimul din serie.

Pe lângă acești mari actori, sunt mari șanse ca în Fast and Furious 9 să joace și  Helen Mirren (Magdalene Shaw), Luke Evans (Owen Shaw), Lucas Black (Sean), Nathalie Emmanuel (Ramsey), Kurt Russell (Mr Nobody) și Scott Eastwood (Eric). Chiar dacă nu e nimic sigur în privința revenirii în franciză a lui Charlize Theron (Cipher), pare să vrea să facă din nou parte din echipă.

Fast and Furious 9 - Ce staruri vor juca în Fast and Furious 9

Veterana francizei, Michelle Rodriguez a declarat în iulie 2017 că ia în considerare renunțarea la colaborarea sa cu franciza pentru că simte că franciza nu oferă prea mare apreciere starurilor din rolurile feminine. Actrița a fost susținută și de alți colegi de breaslă atunci când și-a exprimat părerea legată de cum sunt tratate femeile în lumea filmului.

Când vine vorba despre povestea noului film, directorul filmului F Gary Gray a răspuns cu “da” atunci când a fost întrebat despre posibilitatea de a scene în spațiul cosmic. El a declarat că nu ar exclude nicio posibilitate când vine vorba de franciza Fast and Furious.

Cu toate acestea, regizorul nu a dezvăluit mai nimic în ceea ce privește povestea filmului. Așadar, fanii mai au de așteptat pentru a vedea. Oare va fi despre întreaga gașcă ce va încerca să o prindă pe Cipher? Abia spre sfârșitul anului 2019 vom putea vedea câteva teasere despre film.

Citește și:

Fanii sunt fericiti! Vin Diesel şi Michelle Rodriguez au anunţat debutul filmărilor la "Fast and Furious 9"

Jason Momoa va apărea în următorul fillm "Fast and Furious"

A apărut primul trailer "Fast and Furious"

Sursă foto: hepta.ro, profimediaimages.rofacebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI