Antena Căutare

Festival de Málaga, în august. „La boda de Rosa”, cel mai nou film scris şi regizat de Iciar Bollain, în deschidere

Cea de-a 23-a ediţie a Festival de Málaga, amânată din martie pentru 21 - 30 august, va debuta cu proiecţia lungmetrajului „La boda de Rosa”, cel mai nou film scris şi regizat de Iciar Bollain.

Comedia care spune povestea unei mirese speciale, interpretată de Candela Peña, este inclusă şi în competiţie. Din distribuţie mai fac parte Sergi López, Nathalie Poza, Ramón Barea şi Paula Usero.

Pe punctul de a împlini 45 de ani, Rosa realizează că a trăit mereu pentru ceilalţi şi decide să schimbe lucrurile, să preia frâiele propriei vieţi. Înainte de asta, vrea să facă ceva deosebit: să se căsătorească cu ea însăşi. Curând descoperă că tatăl, fraţii şi fiica ei au alte planuri şi că nu îşi poate schimba viaţa atât de uşor.

Bollain, care semnează scenariul împreună cu Alicia Luna, a mai lucrat cu Candela Peña la „Hola, ¿estás sola?” şi „Te doy mis ojos”.

Festivalul a anunţat că ediţia de anul acesta se va desfăşura cu respectarea strictă a măsurilor sanitare impuse de autorităţi.

În curând vor fi anunţate detalii suplimentare referitor la selecţia celei de-a 23-a ediţii.

Anul trecut, „Los días que vendrán”, de Carlos Marques-Marcet, a fost desemnat cel mai bun film spaniol, iar producţia mexicană „Las niñas bien”, de Alejandra Márquez Abella, a fost premiată la categoria film ibero-american.

Sursa: News.ro

Festivalul Filmului European 2020, gratuit pe două platforme online... „Acasă”, povestea familiei care a trăit 20 de ani în Delta Văcăreşti, marele premiu la Festivalul de la Cracovia şi elig...

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Mesaje de Sfântul Nicolae 2022. Urări pentru cei care își serbează onomastica
Sfântul Nicolae este sărbătorit pe data de 6 decembrie. Conform statisticilor, peste 700.000...
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022. Racii au nevoie de odihnă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 7 decembrie 2022 spune că nativii din zodia Racului au nevoie de odihnă....
Parteneri
Prăjitura Krem a la Krem. Rețetă de colecție
Catine.ro
Ultimele știri
x