Live acumObservator 13 Weekend
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

Festival de Málaga, în august. „La boda de Rosa”, cel mai nou film scris şi regizat de Iciar Bollain, în deschidere

Cea de-a 23-a ediţie a Festival de Málaga, amânată din martie pentru 21 - 30 august, va debuta cu proiecţia lungmetrajului „La boda de Rosa”, cel mai nou film scris şi regizat de Iciar Bollain.

Comedia care spune povestea unei mirese speciale, interpretată de Candela Peña, este inclusă şi în competiţie. Din distribuţie mai fac parte Sergi López, Nathalie Poza, Ramón Barea şi Paula Usero.

Pe punctul de a împlini 45 de ani, Rosa realizează că a trăit mereu pentru ceilalţi şi decide să schimbe lucrurile, să preia frâiele propriei vieţi. Înainte de asta, vrea să facă ceva deosebit: să se căsătorească cu ea însăşi. Curând descoperă că tatăl, fraţii şi fiica ei au alte planuri şi că nu îşi poate schimba viaţa atât de uşor.

Bollain, care semnează scenariul împreună cu Alicia Luna, a mai lucrat cu Candela Peña la „Hola, ¿estás sola?” şi „Te doy mis ojos”.

Festivalul a anunţat că ediţia de anul acesta se va desfăşura cu respectarea strictă a măsurilor sanitare impuse de autorităţi.

În curând vor fi anunţate detalii suplimentare referitor la selecţia celei de-a 23-a ediţii.

Anul trecut, „Los días que vendrán”, de Carlos Marques-Marcet, a fost desemnat cel mai bun film spaniol, iar producţia mexicană „Las niñas bien”, de Alejandra Márquez Abella, a fost premiată la categoria film ibero-american.

Sursa: News.ro

Recomandari