Căutare Live

Festivalul de Film de la Cannes - O ediţie fizică, exclusă pentru moment. Colaborare cu mai multe festivaluri din toamnă

Organizatorii Festivalului de la Cannes au anunţat că o ediţie fizică a evenimentului este exclusă pentru moment şi că la începutul lunii iunie va fi anunţată o selecţie de filme care vor fi prezentate în colaborare cu mai multe festivaluri, între care Toronto şi San Sebastian, potrivit Variety.

Un purtător de cuvânt al festivalului a declarat: „O ediţie fizică pare complicat de organizat, aşa că vom merge înainte cu un anunţ, la începutul lunii iunie, al filmelor din selecţia iniţială”.

Cannes a exclus din start o posibilă ediţie virtuală, astfel că acum organizatorii au în vedere colaborarea cu festivalurile din toamnă, între care Veneţia.

Weekendul trecut, Thierry Fremaux, delegatul general al festivalului, a spus că în loc să dezvăluie întreaga selecţie - inclusiv filmele din afara competiţiei şi cele din Un Certain Regard - va anunţa doar o listă de filme care erau programate să fie lansate până primăvara viitoare. Aceste filme vor primi eticheta „Cannes 2020”.

Cannes va prezenta filmele la festivaluri precum Toronto, Deauville, Angoulême, San Sebastian, New York, Busan şi Lumière.

Cannes Marché du Film va avea loc, virtual, între 22 şi 26 iunie.

Soarta Festivalului de Film de la Veneţia 2020 va fi decisă la finalul acestei luni.

Procesul de selecţie pentru ediţia de anul viitor a Festivalului de la Cannes va începe în toamnă. Unele dintre filmele care erau selectate pentru anul acesta şi pentru care a fost amânată lansarea cu un an vor fi luate în considerare pentru festivalul din 2021.

Sursa : news.ro

Antena 1 difuzează „Frumușica”, o iubire de 463 de milioane de dolari! Cum trebuia să se termine filmul, de fapt... Actorul Jerry Stiller, cunoscut pentru rolurile din „Seinfeld” şi „The King of Queens”, a murit la vârsta de 92 de ani...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri