"Fiicele Doctorului March": Un fan a descoperit un PET şi un termos uitate pe fundalul unei scene din film

O sticlă de plastic şi un termos au fost uitate de echipa filmului "Fiicele Doctorului March" (2019), regizat de Greta Gerwig, într-unul dintre cadre, imaginile devenind virale pe reţelele de socializare.

În cadru pot fi distinse o sticlă din plastic cu apă şi un termos. Intriga filmului, lansat în 2019, are loc în secolul al XIX-lea.

Madelyn Rancourt, admiratoare a filmului şi cea care a făcut descoperirea, a publicat un videoclip pe reţeaua Tik Tok.

În spatele lui Timothée Chalamet, unul dintre actorii principali, pot fi văzute clar cele două sticle. "A mai remarcat cineva asta?", a scris ea.

Cea care se defineşte drept un "super fan" al filmului precizează că l-a văzut de şapte ori la cinema înainte de a descoperi termosul şi sticla. Videoclipul ei a devenit rapid viral iar pe Twitter spectatorii au redistribuit imagini.

Şi în serialul "Game of Thrones", un PET a putut fi observat în episodul final. Într-una dintre cele mai importante secvenţe ale ultimului episod, lângă piciorul lui Sir Samwell Tarly poate fi văzut un recipient din plastic. Anterior, HBO a fost ţinta glumelor odată cu paharul de cafea uitat pe masa lui Jon Snow.

Sursa : news.ro

Prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Ce feluri de mâncare preferă Kate Middleton
Puțini știu care e prânzul favorit al Ducesei de Cambridge. Printre felurile de mâncare pe...
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021. Săgetătorii sunt plini de energie. Află ce îți rezervă astrele
Horoscopul zilei de 19 octombrie 2021 vine cu multe vești bune pentru nativii din zodiac....
Parteneri
Ganache de ciocolată. Rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri
Dacă te-ai hotărât să le prepari celor dragi un desert și nu știi cu ce cremă să îl combini, îți recomandăm rețeta de cremă ganache de ciocolată. Este rețeta celei mai simple creme pentru torturi și prăjituri. Nu ai nevoie decât de două ingrediente principale plus aromele preferate.
Catine.ro
Ultimele știri