Live acumFilm: Războiul stelelor - O nouă speranță
Prime Time 20:00Film: Jaf in stil italian (SUA 2003)

Filme erotice. Top 10 filme cu maxim de erotism de Ziua Indrăgostiților 2019

Filme erotice. Top 10 filme cu maxim de erotism de Ziua Indrăgostiților 2019

Filme erotice

cinemagia.ro

Ziua Îndrăgostiților e aproape și toți cei care iubesc plănuiesc diverse surprize pentru perechea lor. Unele cupluri optează pentru o cină romantică la un restaurant de prestigiu, altele aleg cadourile clasice precum flori, bomboane de ciocolată și felicitări. Dacă alegi să petreci această zi specială acasă, cu perechea ta, la o cină romantică pregătită în doi, la lumina lumânărilor, atunci asigură-te că alegi și unul dintre cele mai bune filme romantice sau filme erotice, după preferință.

Love

Filmul apărut în 2015 a fost regizat de Gaspar Noe. Din distribuție fac parte Aomi Muyock, Karl Glusman și Klara Kristin. Filmul spune povestea lui Murphy și a iubitei sale Electra, o relație tensionată care pare că ajunge pe făgașul normal după ce apare în peisaj o vecină nouă. Aceasta e binevenită în patul tânărului cuplu.

Shortbus

Filmul din 2006 este o comedie erotică în regia lui John Cameron Mitchell. Din distribuție fac parte Lindsau Beamish, Paul Dawson și Sook-Yin Lee. Filmul explorează viețile unor personaje care se află la intersecția dintre comic și tragic, pe de o parte, și dragoste și sex, pe de altă parte, într-o lume modernă. Un terapeut sexolog care nu a cunoscut orgasmul în viața lui, un cuplu de homosexuali, o dominatoare care nu poate avea o relație, decid să își deschidă viețile către oamenii din preajma lor. Dacă descrierea ți-a stârnit curiozitatea atunci trebuie să pui acest film pe lista de filme erotice.

Amateur Teens

Filmul din 2015 e în regia lui Niklaus Hilber. Din distribuție fac parte Annina Walt, Zoe Pastelle Holthuizen, Nicolas Heini. Câțiva adolescenți de 14 ani de la o școală din Zurich tânjesc după dragoste și acceptare. Dar puterea mediilor de socializare, cu pozele glossy și presiunea permanentă de a fi mai cool și mai sexy, îi forțează din ce în ce mai tare pe tineri să-și nege adevăratele sentimente. Astfel încât o tragedie apare, una în care este aproape imposibil să se facă diferența dintre atacator și victimă, vină și nevinovăție.

Blue is the warmest color

Filmul din 2013 e în regia lui Abdellatif Kechiche. Din distribuție fac parte Adele Exarchopoulos și Lea Seydoux. Filmul prezintă povestea unei adolescente, Adele, care dorește să își exploreze sexualitatea. Aceasta o întâlnește pe Emma de care se îndrăgostește. Și în iubirea ei pentru Emma, Adele devine din copil adult, și din adolescentă - femeie. Chiar dacă asta implică conflicte cu părinții, cu lumea, cu ea însăși.

Nymphomaniac – Volume 1 and 2

În regia lui Lars von Trier, filmul din 2014 este un jurnal erotic al unei nimfomane interpretată de Charlotte Gainsbourg. Astfel, aflăm viața ei din adolescență și până la vârsta de 50 de ani. Ea se confesează unui preot interpretat de Stellan Skarsgard, care o găsește leșinată, în pădure.

Lie with me

Filmul din 2005 în regia lui Clement Virgo îi are ca protagoniști pe Lauren Lee Smith, Polly Shannon și Eric Balfour. Ne este prezentată povestea lui Leila, o tânără expansivă, foarte agresivă sexual, care îl întâlnește pe David, un tip atrăgător și la fel de vulcanic. O aventură fierbinte și picantă ia naștere și îi consumă pe cei doi până când propriile vieți personale devin haotice și încordate.

Erotic obsessions

Filmul din 2002 e în regia lui Madsion Monroe. Din distribuție fac parte John Crown și Danny Pape. Filmul ne spune povestea lui James, care are obiceiul să filmeze scene erotice cu vecinii lui. Dar când pe una din casete filmează mai mult decât credea, James devine victima unui criminal periculos.

Secret pleasures

Acest film din 2002 e în regia lui Michael Paul Girard, avându-i ca protagoniști pe Nikki Fritz și Kim Yates. Filmul erotic ne relatează povestea unei frumoase femei detectiv expertă în cazurile de infidelitate, care este angajată de către un om de afaceri misterios. Pentru a rezolva cazul, aceasta intră într-un triunghi amoros și face tot ceea ce este necesar pentru strângerea probelor.

Intimacy

Filmul din 2001 este în regia lui Patrice Chereau, iar din distribuție fac parte Timothy Spall, Kerry Fox, Mark Rylance și Susannah Harker. La ora obișnuită, ea se află în fața ușii lui. Amândoi se dezbracă imediat. Ea pleacă, fără să fi dormit, dar el a simțit-o cum se forța să nu o fure somnul. El habar nu are unde locuiește ea sau de unde vine. Acum ea nu intră în casă, ci merge direct la subsolul pe care el nu-și permite să-l mobileze, în care a aruncat niște cuverturi și niște pleduri pe jos. O cameră unde se pare că totul e permis, dar unde nimic nu e exprimat cu limpezime. Dacă descrierea te-a făcut curios, atunci nu trebuie să ratezi acest film erotic.

Irreversible

Film din 2002 a fost regizat de Gaspar Noe și o are ca protagonistă pe Monica Bellucci. Filmul ne arată că timpul este ireversibil. Timpul există numai în percepția noastră. Durerea, plăcerea, trecutul, viitorul - asemenea. Ceea ce facem în scurta perioadă de timp cât săgeata ne poartă cu ea, se întâmplă uneori din propria noastră voință. Putem să folosim acest timp pentru a ne perpetua specia.

Sursă foto: cinemagia.ro