Filme horror bune pe care trebuie să le vezi de Halloween 2020

Ești în căutarea unui film horror bun cu apropierea Halloween-ului în 2020? Iată unele dintre cele mai înfricoșătoare filme horror lansate în ultimii ani.

Filmele horror din ultimii ani au atras nu doar publicul în sălile de cinematograf, dar și laude din partea criticilor, ce apreciază complexitatea unora dintre cele mai recente pelicule menite să sperie privitorii.

Cele mai bune filme horror pentru Halloween 2020

Multe filme horror au renunțat la sperieturile previzibile și au ales să includă fire narative complexe, ce atrag publicul.

Midsommar (2019)

Filmul horror regizat de Ari Aster dovedește că sperieturile nu trebuie să aibă loc pe timpul nopții. Deși locația în care are loc filmul, o comunitate mică și izolată din Suedia, pare aproape idilică, personajul principal, interpretat de Florence Pugh, află rapid că cele mai frumoase locuri ascund cele mai înfricoșătoare secrete.

It (2017)

La fiecare 27 de ani, clovnul Pennywise se întoarce în Derry, Maine, pentru a teroriza copii de acolo. În varianta din 2017, It e interpretat de Bill Skarsgard, ce reușește să aducă pe marele ecran creatura înfricoșătoare care vânează copii.

A Quiet Place (2018)

Considerat unul dintre cele mai bune filme lansate în ultimii ani, A Quiet Place arată că nu trebuie să vedem pe ecran monștrii pentru a ne fi frica de ei. În film, urmărim o familie care trebuie să fie complet silențioasă pentru a nu fi vânata de creaturi înfricoșătoare ce i-ar devora.

Doctor Sleep (2019)

Doctor Sleep e continuarea unuia dintre cele mai cunoscute filme horror din toate timpurile, The Shining (lansat în 1980), și prezintă povestea unui Dan Torrance adult, ce trebuie să protejeze o tânără fata cu abilități paranormale de un cult periculos.

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri