Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Animatie: Ferdinand

Filme horror bune pe care trebuie să le vezi de Halloween 2020

Ești în căutarea unui film horror bun cu apropierea Halloween-ului în 2020? Iată unele dintre cele mai înfricoșătoare filme horror lansate în ultimii ani.

Filmele horror din ultimii ani au atras nu doar publicul în sălile de cinematograf, dar și laude din partea criticilor, ce apreciază complexitatea unora dintre cele mai recente pelicule menite să sperie privitorii.

Cele mai bune filme horror pentru Halloween 2020

Multe filme horror au renunțat la sperieturile previzibile și au ales să includă fire narative complexe, ce atrag publicul.

Midsommar (2019)

Filmul horror regizat de Ari Aster dovedește că sperieturile nu trebuie să aibă loc pe timpul nopții. Deși locația în care are loc filmul, o comunitate mică și izolată din Suedia, pare aproape idilică, personajul principal, interpretat de Florence Pugh, află rapid că cele mai frumoase locuri ascund cele mai înfricoșătoare secrete.

It (2017)

La fiecare 27 de ani, clovnul Pennywise se întoarce în Derry, Maine, pentru a teroriza copii de acolo. În varianta din 2017, It e interpretat de Bill Skarsgard, ce reușește să aducă pe marele ecran creatura înfricoșătoare care vânează copii.

A Quiet Place (2018)

Considerat unul dintre cele mai bune filme lansate în ultimii ani, A Quiet Place arată că nu trebuie să vedem pe ecran monștrii pentru a ne fi frica de ei. În film, urmărim o familie care trebuie să fie complet silențioasă pentru a nu fi vânata de creaturi înfricoșătoare ce i-ar devora.

Doctor Sleep (2019)

Doctor Sleep e continuarea unuia dintre cele mai cunoscute filme horror din toate timpurile, The Shining (lansat în 1980), și prezintă povestea unui Dan Torrance adult, ce trebuie să protejeze o tânără fata cu abilități paranormale de un cult periculos.

Recomandari