Live acum
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Filme online 2018. Filme noi lansate pe 10 august 2018

Vara e în toi și când căldura e prea sufocantă pentru a te putea bucura de natură și întâlniri cu prietenii în aer liber, e nevoie să găsești metode alternative de distracție. Pe lângă jocurile noi pentru consolă pe care le poți achiziționa, trebuie să fi la curent cu ultimele filme care apar la cinema.

Vara e în toi și când căldura e prea sufocantă pentru a te putea bucura de natură și întâlniri cu prietenii în aer liber, e nevoie să găsești metode alternative de distracție. Pe lângă jocurile noi pentru consolă pe care le poți achiziționa, trebuie să fi la curent cu ultimele filme care apar la cinema.

De ce să nu te întâlnești cu prietenii tăi dragi să vizionezi un film? În felul acesta te bucuri de răcoarea din interior și te delectezi cu cele mai noi filme, popcorn și suc. Dacă vrei să afli povești inedite cu actori de excepție, un film SF este exact ce îți trebuie pentru o după-amiază relaxantă.

Noi te vom ajuta să afli care sunt filmele ce te vor face să uiți de plictiseală și să te bucuri de timpul tău liber.

The Darkest Minds

Premiera în cinema a acestui film va avea loc pe 10 august 2018. Genul filmului este SF, thriller. Acest film spune povestea unui grup de adolescenți înzestrați cu puteri nemaivăzute. Din cauza abilităților lor supranaturale, Guvernul îi consideră o amenințare și decide să îi rețină. Unul dintre cei mai puternici tineri din grup este Ruby, un puști de 16 ani. El reușește să evadeze din tabără.

Astfel el se alătură unui grup de tineri rebeli ce sunt în căutarea unui refugiu. Acest nou grup de prieteni ajunge la concluzia că într-o lume dominată de adulți ei nu vor avea nici o scăpare dacă nu își vor folosi puterile. Prin urmare, ei decid să își unească forțele pentru a fi capabili să preia controlul.

The Meg

Dacă nu ai mai văzut de mult timp un film horror care să te țină în suspans, acum e momentul. Pe 10 august 2018 poți merge la premiera filmului The Meg. Combinația dintre acțiune și horror te va antrena, urmarindu-i cu sufletul la gura pe Jason Statham și Li Bingbing. Filmul a fost regizat de Jon Turteltaub.

Povestea începe când submarinul unor cercetători este în primejdie, fiind atacat de un monstru uriaș. Oamenii de știință credeau că această creatură marină dispăruse cu mult timp în urmă. Din păcate, giganticul animal reușește să le avarieze submarinul, ei rămânând pe fundul Oceanului Pacific. Jason Statham îl interpretează pe Jonas Taylor, un scafandru profesionist.

Acesta este desemnat pentru misiunea de salvare pentru a-i scăpa pe cei din submarinul de Megalodon, un rechin gigant. Jonas trebuie să își înfrunte frica și să își salveze colegii. Trebuie neapărat să afli dacă va reuși.

Undir trenu

Acest film va fi lansat în cinematografele românești pe 10 august 2018. Comedia Undir trenu, care se traduce “Copacul vrajbei noastre”, este un film despre familie și pentru familie, arătând conflictele ce există între vecini și dezbinarea unui cuplu.

Disperarea lui Atli de a-și vedea fiica pe care o are cu Agnes este însoțită de o continuă ceartă cu vecinii săi. Aceaștia sunt nemulțumiți pentru că arborele din curtea lui Atli le umbrește lor curtea. Vrajba este dusă la extreme în timp ce vecinii montează camere de supraveghere și animalele de companie dispar în mod suspect. Umblă vorba că unul dintre vecini a fost văzut cu o drujbă. Oare ce familie va câștiga?

Une vie violente

Premiera filmului “Un vie violente” este genul dramă, thriller. Filmul spune povestea a doi prieteni din copilărie a căror legătură strânsă a fost ruptă atunci când unul dintre ei a murit. Regizorul filmului este Thierry de Peretti, iar lista actorilor îi include pe Dominique Colombani, Delia Sepulcre-Nativi, Cedric Appietto și Jean Michelangell.

Stephane se întoarce îndurerat în Corsica pentru a fi prezent la înmormântarea prietenului său care fusese ucis în ziua precedentă. Aceasta devine ocazia potrivită pentru el să își amintească de copilărie și de cum era lumea pe-atunci.

Nu rata ocazia de a vedea aceste filme în cinema pentru niște experiențe de neuitat cu prietenii tăi. Alege să vezi ultimele apariții ale actorilor tăi preferați, urmărindu-i cu sufletul la gură până la final.

Sursă foto: pexels.com