Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Filme online. Ce filme erotice poti viziona pe Netflix în 2019

Filme online. Ce filme erotice poti viziona pe Netflix în 2019. Pe celebrul serviciu de video pe Internet, disponibil şi în România, din anul 2016, pot fi vizionate marile block bustere americane, seriale de succes produse de cele mai importante televiziuni din SUA, dar și filmele erotice

Netflix

cinemagia.ro

Filme online. Ce filme erotice poti viziona pe Netflix în 2019. Pe celebrul serviciu de video pe Internet, disponibil şi în România, din anul 2016, pot fi vizionate marile block bustere americane, seriale de succes produse de cele mai importante televiziuni din SUA, dar și filmele erotice

În 2019, Netflix oferă abonaților săi ocazia de a viziona o mulțime de filme erotice. Iată câteva dintre cele mai sexy filme pe care le poți viziona în intimitatea casei tale.

Top 10 filme erotice oferite de Netflix în 2019

City of God

Filmul spune povestea lui Fernando Meirelles care ajunge la vârsta maturității și explorează toate posibilitățile. El face parte dintr-un grup de tineri din Rio de Janeiro. Viețile lor se îmbină cu lumea crimei organizate.

The Pass

Acesta e un film despre doi jucători de fotbal englezi și o poveste de dragoste. Din prieteni, cei doi devin iubiți, relație ce își va pune serios amprenta pe simpla lor prietenie.

White Girl

Filmul ne spune povestea lui Leah, o tânără studentă din New York care se îndrăgostește de băiatul nepotrivit. Ea e dispusă să facă multe sacrificii pentru a-l păstra pe el în viața sa.

Rocco

Rocco Siffredi oferă fanilor săi oportunitatea de a afla povestea intimă din spatele camerelor de pe platourile de filmare unde el a jucat în filme pentru adulți. Starul porno este pe punctul de a se retrage din această industrie și decide să arate tuturor ce se ascunde dincolo de ecran.

Reindeer Games

Ben Affleck joacă rolul unui fost condamnat care începe o relație cu iubita fostului său coleg de celulă când iese din închisoare. Din nefericire, el cade în patima jocurilor de noroc din cauza fratelui acesteia.

Cam

Acest serial marca Netflix pare a fi un film horror pentru cei care sunt prezenți în mediul online mai mult decât în viața reală. Filmul spune povestea unei fete care descoperă că identitatea sa este copiată în video-uri indecente care ajung să fie publicate pe internet fără știrea ei.

The English Patient

Filmul spune povestea unui bărbat care e pe moarte în ultimele zile din cel de-al II-lea Război Mondial.. Acesta începe o relație cu o englezoaică ce era căsătorită.

Blue Valentine

Această dramă despre un cuplu jucat de Michelle Williams și Ryan Gosling ne arată toate fațetele unei relații de iubire. Scenele de sex realistice au fost apreciate în lumea filmului.

Tulip Fever

Povestea de dragoste dintre un pictor și o femeie căsătorită se desfășoară în Olanda. Viața ei se schimbă atunci când soțul acesteia angajează un pictor să le picteze portretul. Tânărul artist readuce pasiunea înapoi în viața ei.

In Darkness

Natalie Dormer, starul din Game of Thrones a contribuit la scrierea acestui scenariu al unui thriller sexy despre o femeie oarbă care aude cum vecina ei este asasinată. Acest lucru o conduce în lumea și mai întunecată a corupției și violenței.

Citește și:

Filme online: Sex Education, serialul Netflix care face educație sexuală mai mult decât sistemul de învățământ

Sursă foto: cinemagia.ro

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro