Live acumChefi la cutite
Prime Time 20:30Chefi la cutite

Filme semnate Roger Vadim, Roman Polanski şi Francis Ford Coppola, în noua serie de proiecţii Paramount în aer liber

Paramount Channel propune o nouă serie de proiecţii în aer liber, în perioada 15 iulie - 2 septembrie, la Fabrica Gastropub din Bucureşti. Proiecţiile vor avea loc în fiecare seară de luni, de la ora 21.00. Accesul este gratuit. Primul film din serie care va rula în luna august este „Barbarella” (1968), regizat de francezul Roger Vadim, cu Jane Fonda (pe atunci soţia lui) în rol principal.

Paramount Channel propune o nouă serie de proiecţii în aer liber, în perioada 15 iulie - 2 septembrie, la Fabrica Gastropub din Bucureşti.

Proiecţiile vor avea loc în fiecare seară de luni, de la ora 21.00. Accesul este gratuit.

Seria va începe pe 15 iulie cu „Funny Face” (1957), de Stanley Donen, cu Audrey Hepburn în rol principal. Ea va continua, pe 22 iulie, cu „Runaway Train” (1985), de Andrey Konchalovskiy, cu Jon Voight şi Eric Roberts în distribuţie, şi cu „To Catch a Thief” (1955), de Alfred Hitchcock, cu Cary Grant şi Grace Kelly, proiectat pe 29 august.

Primul film din serie care va rula în luna august este „Barbarella” (1968), regizat de francezul Roger Vadim, cu Jane Fonda (pe atunci soţia lui) în rol principal.

Pe 12 august va fi prezentat „Rosemary's Baby” (1968) al lui Roman Polanski, pentru care cineastul a fost nominalizat la Oscar pentru scenariu. Din distribuţie fac parte Mia Farrow şi John Cassavetes. Ruth Gordon a fost premiată de Academia americană de film pentru rol secundar.

Un alt film al lui Stanley Donen, coregizat de Margaret Vyne - „The Grass is Greener” (1960) - va rula pe 19 august, iar ultimele două seri de proiecţii vor fi dedicate primelor două filme din seria „The Godfather”.

„Naşul” (1972) şi „Naşul II” (1974), regizate de Francis Ford Coppola, cu Marlon Brando, Al Pacino, Robert De Niro şi Robert Duvall în distribuţie, vor fi proiectate pe 26 august, respectiv 2 septembrie.

Sursa : news.ro

Recomandari