Antena Căutare

Filmele săptămânii la Antena 1. Producțiile pe care nu ai voie să le ratezi în perioada 20-22 ianuarie 2022

Iată că luna ianuarie aduce surprize nelimitate pentru cinefilii din toată țara. Acestea sunt producțiile cinematografice care v-au fost pregătite în perioada 20-22 ianuarie. E bun filmul la Antena 1!

Filmele săptămânii la Antena 1. Producțiile pe care nu ai voie să le ratezi în perioada 20-22 ianuarie 2022

Antena 1

În zile de 20,21 și 22 ianuarie, Antena 1 v-a pregătit pelicule incredibile care vă vor ține cu sufletul la gură pe întreaga durată a difuzării lor. Pentru a te bucura de cele mai bune filme din istoria cinematografiei, Antena 1 pune la dispoziție 4 producții pe placul tuturor.

În ianuarie, trăiește o EMOȚIE PE SECUNDĂ. Pentru că e bun filmul la Antena 1! Hai să vezi ce surprize ți-am pregătit pentru acest început de an.

Citește și: Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi

Ce filme vor fi difuzate pe Antena 1 în perioada 20-22 ianuarie 2022

Publicul va avea ocazia să urmărească o serie specatculoasă de filme la Antena 1. Producțiile care te va face să cumperi cât mai mult popcorn și să nu te mai ridici de pe canapea în săptămâna 20-22 ianuarie 2022 vor fi: „John Carter”, „Curierul”, „Cartea Junglei” și „Thor - Raganork”.

Citește și: Filme vechi de dragoste pe care să le vezi într-o seară romantică

1. „John Carter”

„John Carter” poate fi vizionat pe Antena 1 joi, 20 ianuarie, de la ora 20:30.

Fantezia SF "John Carter" îl are în centrul acțiunii pe eroul cu același nume, un veteran al Războiului Civil, care a luptat de partea Confederației și care s-a ascuns din calea indienilor apași într-o peșteră, fără să știe că este vorba despre o poartă a timpului și că va fi teleportat pe planetă Barsoom (Marte). Deși inițial planetă Marte se asemană cu Terra în ceea ce privește condițiile de mediu, subțierea atmosferei și secarea oceanelor au transformat-o într-o regiune aridă și neospitalieră, iar conflictul de proporțîi epice dintre Red Martians și Green Martians a adus-o în pragul distrugerii.

John Carter este luat prizonier de către Green Martians, creaturi barbare de culoare verde, cu patru brațe și cu o înălțime de peste 3,5 metri, dar reușește să evadeze și îi ajută pe Tars Tarkas, prințesa Dejah Thoris și poporul lor de Red Martians să își înfrunte dușmanii. John Carter se îndrăgostește de frumoasă Dejah Thoris și luptă alături de ea.

2. „Curierul”

Filmul „Curierul” poate fi urmărit doar pe Antena 1 vineri, 21 ianuarie, începând cu orele 20:30.

Frank Martin, fost membru al Forțelor Speciale, duce o viață liniștită în Franța, pe malul marii Mediterane. Pentru a-și câștigă existența, Frank își oferă serviciile de curier special celor care îl solicită. Mai exact, transporta colete - inclusiv umane - dintr-un loc într-altul, fără a pune întrebări.

Pentru a-și duce la bun sfârșit misiunile misterioase și, uneori, periculoase, Frank are niște reguli proprii, pe care nu le încalcă niciodată.

Încalcand toate legile care îi asigura supraviețuirea, Frank întră într-un lanț de întâmplări care presupun dezvăluirea unor secrete șocante, complicații diverse și chiar pericole de moarte. Concluzia - la care Frank se aștepta cel mai puțin: legile sunt făcute să fie încălcate.

3. „Cartea Junglei”

Filmul „Cartea Junglei” poate fi urmărit doar pe Antena 1 sâmbătă, 22 ianuarie, începând cu orele 20:00.

Cartea Junglei este o genială adaptare după Rudyard Kipling. Mowgli, simpaticul băiețel crescut de lupi se împrietenește cu ursul Baloo și trece prin diferite peripeții care mai de care mai palpitante.

4. „Thor - Raganork”

Filmul „Thor - Raganork” poate fi urmărit doar pe Antena 1 sâmbătă, 22 ianuarie, începând cu orele 21:30.

Evenimentele au loc imediat după The Avengers: Age of Ultron, când Thor se recuperează în urma cumplitei lupte cu robotul hotărât să distrugă umanitatea.

Doar că ceea ce Ultron amenința să facă pe Terra iată că se pregătește pe Asgard: apocalipsa ar putea distruge din temelii luminoasă lume condusă de Odin, iar Thor va avea mare nevoie de ajutorul lui Loki pentru a înfrunta pericolul ce-i amenință tărâmul de baștină.

Culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare zodie. Ce spun specialiștii
Dacă vrei să afli care este culoarea spirituală, divină și vindecătoare pentru fiecare...
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023. Gemenii au așteptări de la viitorul lor. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 3 iunie 2023 spune că nativii din zodia Gemenilor au așteptări mari de la...
Parteneri
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x