Filmul "Boogie" de Radu Muntean proiectat la „Cinemateca Romaneasca”

Filmul "Boogie" (2008) regizat de Radu Muntean va fi proiectat joi, 27 octombrie, in cadrul programului „Cinemateca Romaneasca”, de la ICR Londra. Proiectia va fi urmata de o sesiune de intrebari si raspunsuri cu publicul sustinuta de renumita actrita Anamaria Marinca si moderata de jurnalistul britanic Edward Lawrenson.

Desfasurat la sediul ICR Londra, programul „Cinemateca romaneasca" prezinta cinefililor londonezi cele mai importante creatii romanesti din toate timpurile, fiind menit sa transforme sediul intr-una dintre destinatiile culturale permanente din Londra. Proiectul este organizat in parteneriat cu Centrul National al Cinematografiei din Bucuresti.

Considerat filmul unei generatii, "Boogie" spune povestea unui grup de tineri de 30 de ani care incearca sa impace viata de familie cu petrecerile, libertatea si responsabilitatile, adolescenta si maturitatea. "Boogie" a fost prezentat in premiera mondiala la Festivalul de Film de la Cannes si a primit numeroase premii dintre care amintim Special Mention la Palic Film Festival si premiul pentru cel mai bun scenariu la Hamptons International Film Festival, ambele acordate in anul 2008. Pana in luna decembrie, „Cinemateca" va mai prezenta productiile Concurs (r. Dan Pita, 1982) si Cum mi-am petrecut sfarsitul lumii (r. Catalin Mitulescu, 2006).

Sursa: Hotnews

Parteneri
Rulouri cu scorțișoară. Rețeta celebrelor cinnamon rolls
Dacă nu ai încercat încă rețeta de rulouri cu scorțișoară, o poți pune pe listă pentru a o prepara într-un weekend. Rețeta celebrelor cinnamon rolls este ușor de preparat, rulourile sunt delicioase și le vei adora de la prima degustare. Rulourile cu scorțișoară pot fi savurate simple sau alături de cafea, de un ceai aromat sau o cană cu lapte.
Catine.ro
Ultimele știri