Live acumFilm: Printesa indaratnica (SUA 2001)
Prime Time 20:00Film: Printesa indaratnica (SUA 2001)

Actori de renume aduc acțiunea în forță, la Antena 1! Super filmul "Eroi de sacrificiu", duminică, 8 decembrie, ora 20:00

Luna filmelor, la Antena 1, aduce în prim plan o producție cu o distribuție uimitoare, ce îl are în dublu rol pe celebrul Silverster Stalone, ca protagonist și regizor. Alături de el, nume mari ale cinematografiei își fac simțită prezența: Jason Statham, Jet Li și Dolph Lundgren sunt "Eroi de sacrificiu", duminică, 8 decembrie, ora 20:00.

Producția "Eroi de sacrificiu", duminică, 8 decembrie, ora 20:00, la Antena 1

"Eroi de sacrificiu" (The Expendables) este un film de acțiune american produs în 2010, regizat de Sylvester Stallone după un scenariu de David Callaham și Sylvester Stallone. În rolurile principale sunt Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Randy Couture, Terry Crews și Mickey Rourke. Lansarea filmului a avut loc pe 13 august 2010 în Statele Unite.

Eroi de sacrificiu a ocupat prima poziție în box office-ul din mai multe țări

Filmul a primit recenzii mixte, fiindu-i apreciate scenele de acțiune și a avut un mare succes comercial, fiind pe poziția întâi la box office-ul din Statele Unite, Marea Britanie, China și India.

Sinopsis Expendables (Eroi de sacrificiu)

Filmul prezintă povestea unui grup de mercenari de elită însărcinat cu misiunea de a răsturna regimul unui dictator din America Latină, despre care ei află în scurt timp că este o simplă marionetă controlată de către fostul ofițer CIA, James Munroe. Producția aduce un omagiu blockbuster-erelor de acțiune de la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990.

În premieră absolută, joacă împreună în același film. Sylvester Stallone, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Eric Roberts, Randy Couture, Mickey Rourke, Arnold Schwarzenegger, Bruce Willis și Terry Crews se înarmează din cap până în picioare și aduc pe marile ecrane o operațiune explozivă, într-un film dur și plin de acțiune: The Expendables / Eroi de sacrificiu.

Barney Ross, interpretat de Sylvester Stallone, este un om care nu mai are nimic de pierdut. Controlându-și perfect emoțiile, el nu a știut niciodată ce înseamnă frica. Este liderul și principalul strateg al celei mai temute echipe de șoc alcătuită din războinici perfecți, care trăiesc pe muchie de cuțit. Astfel că atunci când un personaj misterios pe nume Church (Bruce Willis) le oferă o misiune pe care toți o refuzaseră până atunci, Barney și mercenarii săi acceptă fără ezitare. Aparent, este vorba o operațiune de rutină având ca scop detronarea Generalului Gaza, temutul dictator al unei mici insule. Dar cum niciodată lucrurile nu sunt atât de simple cum par, ajung rapid în bătaia gloanțelor fără să știe dacă mai au vreo șansă de supraviețuire.\

Nu rata "Eroi de sacrificiu", filmul de acțiune ce are în distribuție cei mai cunoscuți actori ai genului, duminică, 8 decembrie, de la ora 20:00, la Antena 1!

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro