Filmul "Hugo" a primit 11 nominalizari la Premii Oscar 2012

Filmul ”Hugo” se afla in fruntea nominalizatilor Premiilor Oscar 2012 dupa ce a fost selectat la 11 categorii. Initial ”The Help” si ”The Artist” se aflau in fruntea nominalizatilor, cu patru categorii fiecare, dar productia regizata de Martin Scorsese (”Hugo”) le-a depasit, fiind nominalizata si la categoriile Cea mai buna regie artistica si Cea mai buna coloana sonora, anunta wenn.com.

"Hugo" a fost selectat pentru Cel mai bun film, alaturi de filmele "The Help", "The Artist", "War Horse", "Moneyball", "The Descendants", "The Tree of Life", „Midnight in Paris„ si „Extremely Loud and Incredibly Close".

Demian Bichir (A Better Life), George Clooney (The Descendants), Gary Oldman (Tinker Tailor Soldier Spy), Brad Pitt (Moneyball) si Jean Dujardin (The Artist) se vor "intrece" pentru titlul de Cel mai bun actor intr-un rol principal, in timp ce Kenneth Branagh (My Week With Marilyn), Jonah Hill (Moneyball), Nick Nolte (Warrior), Christopher Plummer (Beginners) si Max von Sydow (Extremely Loud and Incredibly Close) au fost nominalizati la categoria Cel mai bun actor intr-un rol secundar.

Nominalizatii la categoria Cea mai buna actrita intr-un rol secundar sunt Viola Davis (The Help), Glenn Close (Albert Nobbs), Rooney Mara (The Girl With the Dragon Tattoo), Meryl Streep (The Iron Lady) si Michelle Williams (My Week With Marilyn), iar in cursa pentru Cea mai buna actrita intr-un rol secundar, au fost "inscrise" Berenice Bejo (The Artist), Jessica Chastain (The Help), Octavia Spencer (The Help), Melissa McCarthy (Bridesmaids) si Janet McTeer (Albert Nobbs).

Lista completa a nominalizatilor a fost anuntata ieri (24 ianuarie, 2012), in Los Angeles, in cadrul unei conferinte de presa, de catre Jennifer Lawrence (Winter's Bone) si Presedintele Academiei Americane, Tom Sherak.

Cea de-a 84-a editie a Premiilor Oscar va avea loc pe 26 februarie (2012), la Kodak Theatre (Hollywood), si va fi prezentata de veteranul Billy Crystal si va fi difuzata in direct la HBO.

Foto: Hepta

Parteneri
Fusilli cu somon și mazăre. Rețetă simplă de paste
Descoperă o rețetă simplă, dar gustoasă, de paste pe care o poți prepara pentru un prânz în familie sau pentru o cină ușoară. Rețeta de fusilli cu somon și mazăre va fi cu siguranță pe placul tuturor.
Catine.ro
Ultimele știri