Live acum
Prime Time 20:30Animatie: Vaiana

Filmul „Jumanji: Nivelul următor” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

Filmul „Jumanji: Nivelul următor/ Jumanji: The Next Level” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul românesc, după ce, în al doilea weekend de la premieră, a generat încasări de peste 1,5 milioane de lei.

Lungmetrajul regizat de Jake Kasdan, cu Dwayne Johnson şi Kevin Hart în distribuţie, a fost vizionat de 60.783 de spectatori şi a generat încasări de 1.508.116 lei, potrivit cifrelor transmis News.ro de Cinemagia.

Astfel, de la debutul în cinematografele româneşti, filmul de aventuri a generat încasări de 4,1 milioane de lei, mai puţin de jumătate faţă de animaţia „Regatul de gheaţă II/ Frozen II”, care în patru săptămâni a generat încasări totale în ţara noastră de aproximativ 9,7 milioane de lei.

Filmul de animaţie şi-a menţinut, de asemenea, poziţia în clasament, a doua, după ce, în al patrulea weekend de la premieră a generat încasări de 728.688 de lei. La nivel global, producţia Disney a înregistrat încasări totale de 1,03 miliarde de dolari.

Animaţia „Căţeii arctici: Cursă pe zăpadă/ Arctic Justice”, povestea unei vulpi polare care vrea să fie membru al echipei curierilor husky, a debutat pe locul al treilea în clasamentul românesc de weekend, cu 17.986 de spectatori şi încasări de 325.985 de lei.

„Maestrul minciunilor/ The Good Liar”, regizat de Bill Condon, cu Helen Mirren şi Ian McKellen în rolurile principale, a debutat pe locul al patrulea, cu 12.947 de spectatori şi încasări de 282.363 de lei. McKellen interpretează rolul unui escroc care încearcă să o cucerească pe Betty McLeish, rămasă recent văduvă şi cu o avere importantă. Însă, de această dată, schema lui nu va funcţiona conform planului, iar relaţia lor devine un joc de-a şoarecele şi pisica.

Comedia „Se-ncinge treaba!/ Playing With Fire” a coborât un loc, până pe cinci, după ce, în al treilea weekend de la debut, a fost vizionată de 7.439 de spectatori şi a generat încasări de 150.863 de lei.

O altă comedie, „Într-o relaţie cu telefonul meu/ Jexi”, cu Adam Devine, Alexandra Shipp şi Rose Byrne în distribuţie, a coborât trei poziţii, până pe şase. În al treilea weekend de la premieră, ea a fost vizionată de 6.628 de spectatori şi a generat încasări de 141.558 de lei.

Al treilea lungmetraj din franciza „Îngerii lui Charlie/ Charlie’s Angels”, regizat de Elizabeth Banks, cu Kristen Stewart, Naomi Scott şi Ella Balinska în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a şaptea, în coborâre două locuri, după ce în al treilea weekend a fost vizionat de 5.179 de spectatori şi a generat încasări de 109.252 de lei.

Tot două locuri în top a coborât şi filmul romantic „O nouă poveste de Crăciun/ Last Christmas”, cu Emilia Clarke în rol principal, clasându-se pe opt. În al cincilea weekend de la debutul pe marile ecrane româneşti, lungmetrajul a fost vizionat de 3.828 de spectatori şi a generat încasări de 80.302 lei.

„Marea provocare: Le Mans ’66/ Ford v Ferrari” a coborât un loc locuri în top, până pe nouă. Filmul biografic, cu Matt Damon şi Christian Bale în distribuţie, a fost vizionat de 3.057 de spectatori şi a generat încasări de 71.436 de lei în al cincilea weekend de la debut.

„Maria, Regina României”, cu Roxana Lupu, Adrian Titieni şi Anghel Damian în distribuţie, s-a clasat pe poziţia a zecea, în coborâre trei locuri, după al şaselea weekend de la premieră. Filmul a fost vizionat de 2.995 de spectatori şi a generat încasări de 66.388 de lei.

Sursa : news.ro

Recomandari