Căutare Live

Filmul "Morgen", de Marian Crisan, la Festivalul de la Palm Springs

Pelicula "Morgen" de Marian Crisan va fi proiectata la Festivalul International de Film de la Palm Springs 2012 (5 - 16 ianuarie), in cadrul sectiunii dedicate productiilor propuse pentru Oscarul pentru cel mai bun film strain, potrivit site-ului oficial al evenimentului, anunta Mediafax.

Proiectiile vor avea loc pe 9 si 12 ianuarie, in prezenta regizorului, cu sprijinul Institutului Cultural Roman de la New York. Festivalul de la Palm Springs este ultimul eveniment important de prezentare inaintea decernarii premiilor Oscar. Urmatoarea gala Oscar va avea loc pe 26 februarie, "Morgen" fiind propunerea Romaniei la premiul pentru cel mai bun film strain.

Cea de-a 23-a editie a Festivalului de la Palm Springs prezinta in sectiunea Awards Buzz o selectie de 40 de pelicule din cele 65 de propuneri ale diferitelor tari la Oscarul pentru cel mai bun film strain. Festivalul de Film de la Palm Springs are loc intr-o perioada in care inca se voteaza pentru desemnarea castigatorilor Globurilor de Aur si Oscarurilor, fiind un eveniment de neratat pentru cei care spera sa obtina aceste trofee.

Filmul "Tree of Life", premiat de Online Film Critics Society... Meryl Streep va primi un Urs de Aur onorific la Berlinala din 2012...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri