Căutare Live

Filmul Morgen la a 23-a editie a Festivalului International de Film de la Ankara

A 23-a editie a Festivalului international de film de la Ankara se deschide joi, 13 martie, in cadrul unei ceremonii la MEB Sura Salonu. Cinematografia romaneasca este reprezentata in acest an de catre filmul Morgen, regia Marian Crisan, film invitat intr-o sectiune speciala dedicata filmelor straine de succes, From All Over the World, alaturi de alte noua filme.

Prima editie a Festivalul International de Film de la Ankara (15-22 martie 2012) a avut loc in anul 1988. In cadrul festivalului au loc atat proiectii de filme cat si concursuri de benzi desenate, expozitii si workshopuri de specialitate. Exista o competitie nationala de lung metraje si documentare, alaturi de o competitie internationala de scurt metraje. Din 1992 festivalul a inclus si proiectii de filme straine, devenind, ca importanta, al doilea festival de film international din Turcia.

La Ankara vor fi prezenti regizori de film, actori si producatori din intreaga lume, avand o excelenta publicitate in media audiovizual. Filmul Morgen va avea doua difuzari in versiune originala si cu subtitrare in engleza si turca, fiind prezent la Ankara cu sprijinul ICR Dimitrie Cantemir-Istanbul, in cadrul strategiei institutului de promovare a cinematografiei romanesti contemporane in Turcia.

Actor de Cannes, la 13 ani... Clint Eastwood isi face debutul intr-un reality show televizat...
Ultimele știri