Finalul serialului “Femeie în înfruntarea destinului”, de la Happy Channel, lider de audiență pe nișa dedicatã femeilor

 
+2 click pentru
galerie

Îndrãgitul serial turcesc Femeie în înfruntarea destinului“ s-a încheiat în forţã asearã la Happy Channel, ultimul episod al seriei clasând postul de televiziune pe primul loc în clasamentul stațiilor tv destinate femeilor, dar și pe poziția a patra în top all channels.

            Astfel, asearã, în intervalul orar 20.00-21.14, serialul “Femeie în înfruntarea destinului” a ocupat primul loc în clasamentul televiziunilor pentru femei, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban, înregistrând o cotă de piață de 9.5% și un rating mediu de 2.8 procente. Pe această nișă, Happy Channel a fost urmat de postul Pro 2 , care a obținut o cotă de piață de doar 1.2% și un rating mediu de 0.4 procente, în vreme ce a treia poziţia în clasament a fost ocupatã de Diva, cu 0.7% cotă de piață și un rating mediu de 0.2 procente. La nivelul întregului public comercial, 18-49 urban, Happy Channel a obţinut asearã poziţia a patra în top all channels, cu o cotã de piaţã de 6.3% şi un rating mediu de 1.7 procente.

            După ce au empatizat cu povestea impresionantă a lui Bahar (Özge Özpirinçci) în primul sezon al serioalului, telespectatorii au urmãrit asearã în numãr mare mult aşteptatul deznodãmânt al seriei.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe