Live acumiUmor
Prime Time 20:00iUmor

Finalul serialului “Femeie în înfruntarea destinului”, de la Happy Channel, lider de audiență pe nișa dedicatã femeilor

Îndrãgitul serial turcesc “Femeie în înfruntarea destinului“ s-a încheiat în forţã asearã la Happy Channel, ultimul episod al seriei clasând postul de televiziune pe primul loc în clasamentul stațiilor tv destinate femeilor, dar și pe poziția a patra în top all channels.

Îndrãgitul serial turcesc Femeie în înfruntarea destinului“ s-a încheiat în forţã asearã la Happy Channel, ultimul episod al seriei clasând postul de televiziune pe primul loc în clasamentul stațiilor tv destinate femeilor, dar și pe poziția a patra în top all channels.

Astfel, asearã, în intervalul orar 20.00-21.14, serialul “Femeie în înfruntarea destinului” a ocupat primul loc în clasamentul televiziunilor pentru femei, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban, înregistrând o cotă de piață de 9.5% și un rating mediu de 2.8 procente. Pe această nișă, Happy Channel a fost urmat de postul Pro 2 , care a obținut o cotă de piață de doar 1.2% și un rating mediu de 0.4 procente, în vreme ce a treia poziţia în clasament a fost ocupatã de Diva, cu 0.7% cotă de piață și un rating mediu de 0.2 procente. La nivelul întregului public comercial, 18-49 urban, Happy Channel a obţinut asearã poziţia a patra în top all channels, cu o cotã de piaţã de 6.3% şi un rating mediu de 1.7 procente.

După ce au empatizat cu povestea impresionantă a lui Bahar (Özge Özpirinçci) în primul sezon al serioalului, telespectatorii au urmãrit asearã în numãr mare mult aşteptatul deznodãmânt al seriei.