Live acumObservator 23
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Fiul lui Adrian Copilul Minune debuteaza in film la festivalul Anonimul

Adrian Florentin Simionescu, fiul lui Adrian Copilul Minune, e unul din personajele principale in filmul “Vocea a doua” care se afla in competitie la cea de-a X-a editie a Festivalului International de film Independent Anonimul.

Pustiul interpreteaza rolul unui copil rrom aflat intr-o casa de plasament si ii da replica actritei Medeea Marinescu. In timpul filmarilor, Adrian Simionescu avea cinci ani si a dovedit reale calitati actoricesti, desi s-a aflat la prima sa experienta de acest gen.

Regizorul filmului, Daniel Sandu, l-a descoperit prin intermediul scolii de actorie pentru copii Pygmalion, unde era eleva fiica lui Adrian Copilul Minune si dupa ce l-a vazut cum relationeaza in cadrul lui obisnuit, in familie, a stiut ca el este protagonistul.

“Vocea a doua” este o poveste despre consecintele care vin cu fiecare decizie pe care o luam, influentati sau nu de prejudecati. In film, directoarea unei case de plasament trebuie sa se hotarasca daca sa lase copiii unei femei de etnie rroma avind in vedere ca aceasta ii poate exploata la cersit.

Regizorul Daniel Sandu a fost singurul roman care a avut un proiect prezentat in cadrul Berlinale Co-production Market, la Festivalul de la Berlin de anul acesta, filmul de lung metraj “Un pas in urma serafimilor”.

Festivalul de Film Independent Anonimul isi va anunta premiantii sambata, 17 august, publicul fiind cel care va stabi prin vot castigatorii.

Recomandari