Căutare Live

Fiul lui Jude Law, actor la noua ani: baiatul a primit rolul principal intr-un scurtmetraj

Rudy Law calca pe urmele tatalui! Are prezenta scenica, talent si carisma si e gata sa cucereasca lumea cinematografiei. Pustiul are noua ani si a debutat intr-un scurtmetraj regizat de cineastul britanic Ben Charles Edwards.

Productia se numeste "Dotty" si va avea premiera pe 20 octombrie, la Londra.

Filmul, conceput ca o ecranizare a unei povesti americane clasice pentru copii, ii are ca protagonisti pe Rudy Law si pe mama sa, Sadie Frost, fosta sotie a actorului britanic Jude Law, informeaza hollywoodreporter.com.

"Dotty" prezinta povestea unui baiat singuratic care cunoaste o batrana, al carei nume da titlul filmului, iar intre cei doi se leaga o prietenie deosebita.

Foto: Hepta

“Marile sperante”, filmul cu care BBC marcheaza doua sute de ani de la nasterea lui Charles Dickens... Obrazu’ subtire... Uma Thurman a dat 10 milioane de dolari pe un “apartament”...
Parteneri
Creșterea în greutate la menopauză: soluții ca să previi îngrășarea
Creșterea în greutate la menopauză este de cele mai multe ori inevitabilă, însă acest lucru nu înseamnă că ea nu poate fi ținută sub control. Este nevoie de multă voință, dar și disciplină pentru a-ți păstra silueta și pentru a te simți la fel de bine în corpul tău.
Catine.ro
Ultimele știri