FOTO! Brad Pitt, cel mai rentabil actor in 2011

2011 a fost un an excelent din punct de vedere profesional pentru Brad Pitt. Recent, starul a primit titlul de cel mai rentabil actor al anului trecut, intr-un clasament realizat de Quigley Publishing Company.

In 2010, prima pozitie a fost ocupata de Johnny Depp. Pentru anul care tocmai s-a incheiat, partenerul de viata al Angelinei Jolie a fost apreciat pentru prestatia lui din filmele „Moneyball" si „The Three of Life" - Palme d'or la festivalul de film de la Cannes, - dar si pentru dublajul animatiei „Happy Feet 2".

Pe podium au mai urcat George Clooney, pe doi, Johnny Depp, pe trei, Leonardo DiCaprio, pe patru, si Matt Damon, pe cinci.

sursa: VDT

foto: Hepta.ro
Parteneri
Coafura Angelinei Jolie la premiera Eternals din Roma a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale. Motivul pentru care a stârnit reacțiile tuturor
Coafura Angelinei Jolie de la premiera filmului Eternals din Roma a ajuns un adevărat subiect de dezbatere pe internet. Deși actrița a avut o imagine impecabilă pe covorul roșu, fanii vigilenți au remarcat rapid o greșeală de proporții în look-ul vedetei. Se pare că stilistul Angelinei s-a grăbit atunci când i-a adăugat artistei câteva extensii de păr.
Catine.ro
Ultimele știri