Căutare Live

FOTO! Vezi lungmetrajele care participa la Festivalul de Film "Anonimul"

In cadrul Festivalului de Film "Anonimul", care se va desfasura in perioada 8 - 14 august, la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii, vor participa numeroase productii din diferite colturi ale lumii.

Gromozeka


- "The House" (regia Zuzana Liova, Slovacia - Cehia, 2011)

- "The Journals of Musan" (regia Jung-bum Park, Coreea de Sud, 2010)

- "Majority" (regia Seren Yuce, Turcia, 2010)

- "Periferic" (regia Bogdan George Apetri, Romania, 2010)

- "Shelter" (regia Dragomir Sholev, Bulgaria, 2010)

- "Wasted Youth" (regia Argyris Papadimitropoulos, Jan Vogel, Grecia, 2011).

La sectiunea de scurtmetraj au fost inscrise peste 300 de scurtmetraje de fictiune si animatie din 37 de tari, iar selectia a fost realizata de criticul de film Irina-Margareta Nistor, in finala ramanand doar 32 de scurtmetraje de fictiune si, respectiv, 21 de scurtmetraje de animatie.

Premiile acordate in cadrul Festivalului de Film Anonimul sunt de 3000 de euro pentru castigatorul sectiunii de lungmetraj, 1000 de euro pentru cel mai bun scurtmetraj de fictiune si 1000 de euro la sectiunea de animatie.

Neil Burger, regizorul unui film despre celebrul cuplu de infractori Bonnie&Clyde... Kevin Bacon, personaj negativul in “R.I.P.D.”...
Parteneri
Obiceiuri pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani. Cum să-ți păstrezi silueta
Pentru a evita depunerea de grăsime abdominală după vârsta de 50 de ani este extrem de important să ai o dietă echilibrată și să eviți produsele care ar putea duce la acumularea kilogramelor în plus. Grăsimea abdominală mai este cunoscută drept grăsime viscerală și este în general periculoasă sănătății tale.
Catine.ro
Ultimele știri