Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Eroi de sacrificiu (SUA 2010)

Harrison Ford: Voi filma "Indiana Jones 5" în două luni

Filmările la cea de-a cincea parte a francizei "Indiana Jones", realizată de Steven Spielberg, vor începe în curând, crede Harrison Ford. Premiera este anunţată pentru 2021.

Întrebat de CBS despre rolurile emblematice Han Solo şi Indiana Jones, Harrison Ford a spus că este fericit că le reia şi că are o singură exigenţă în ceea ce le priveşte: "Să nu am aerul unui idiot".

"Vă dau în curând un răspuns mai aprofundat pentru că voi filma în două luni "Indiana Jones 5", a dezvăluit el. "Îmi place să reiau aceste personaje. Când avem oportunitatea de a face ceva nou, este pentru că oamenii sunt fani. Fac totul pentru ca eforturile noastre să fie la înălţimea ambiţiei iniţiale. Avem o responsabilitate faţă de clienţii noştri (fanii)".

Potrivit producătoarei Kathleen Kennedy, preşedinta LucasFilm, scenariul este aproape terminat: "Lucrăm la acesta şi odată ce avem ceea ce căutăm, vom fi gata (de filmări)", a declarat ea pentru BBC, la ceremonia BAFTA. "Harrison Ford este implicat, bineînţeles. Nu este un reboot, ci urmarea poveştii".

Regizat tot de Steven Spielberg, a cincea aventură este în întârziere după plecarea scenaristului David Koepp. Jonathan Kasdan, fiul lui Lawrence Kasdan, scenaristul filmului "Indiana Jones şi căutătorii arcei pierdute", a fost angajat să îl înlocuiască.

Lansate între 1981 şi 2008, "Indiana Jones şi căutătorii arcei pierdute", "Indiana Jones şi templul morţii", "Indiana Jones şi ultima cruciadă" şi "Indiana Jones şi regatul craniului de cristal" au avut un imens succes la box office. Ultima parte a francizei a atras numeroase critici.

Sursa : news.ro

Recomandari