Live acumFilm: Craiasa zapezii - Foc si gheata
Prime Time 20:00Film: Maleficent

Hurt Locker de vanzare in Gazeta Sporturilor

"Hurt Locker", filmul care a primit 9 nominalizari la Oscar, la fel ca Avatar il gasiti joi, 4 martie, impreuna cu Gazeta Sporturilor la incredibilul pret de 15 RON.

Dupa ce in urma cu cateva zile a castigat premiul Bafta, Hurt Locker va fi disponibil cu trei zile inaintea Premiilor Oscar, romanii impreuna cu Gazeta Sporturilor la pretul de numai 15 RON.

Regizor: Kathryn Bigelow

Distributie: Ralph Fiennes, Jeremy Renner, Guy Pearce, Brian Geraghty

Sinopsis
O intensa portretizare a soldatilor care au cea mai periculoasa misiune din lume: dezarmosarea bombelor. Cand sergentul James preia comanda asupra uneia dintre cele mai bune echipe de genisti, aflata in mijlocul conflictelor din Irak, ii surprinde pe cei doi subordonati ai sai Sanborn (Anthony Mackie) si Eldridge (Brian Geraghty) cu curajul sau. James se comporta ca si cum moartea ii este indiferenta. In timp ce colegii se chinuiau sa-l controleze pe noul lor lider, orasul explodeaza in haos si adevaratul caracter al lui James se dezvaluie. Genistii americani trebuie sa supravietuiasca intr-un oras in care orice localnic este un potential dusman si orice obiect o potentiala bomba.

Recomandari