Interpretul principal din “Arthur” s-a inspirat din viata lui Lapo Elkann

Russell Brand a avut un model neobisnuit pentru personajul principal din filmul adaptat “Arthur” – el a studiat viata milionarului Lapo Elkann

Actorul britanic calca pe urmele comedianului Dudley Moore pentru a interpreta rolul lui Arthur Bach, intr-o adaptare noua a filmului din 1981.

El a marturisit ca muza creatiei sale este nimeni altul decat managerul firmei de automobile Fiat, Lapo Elkann. Anul trecut, Brand a fost uimit de comportamentul milionarului din timpul unui meci de baschet al echipei Lakers.

"Am urmarit comportamentul mostenitorului companiei Fiat si modul in care se imbraca. La un moment dat, in timpul unui meci de baschet, mingea a ajuns in dreptul lui, iar el a privit-o cu o expresie neobisnuita; arata de de parca ar fi fost beat. Nu stiu de ce a facut asta. Posibil sa o fi vazut ca pe un element dintr-o fantezie demonica de-a sa?", a declarat Russell Brand a declarat pentru revista Total Film.

Foto: Hepta

Curățarea corectă a tenului. Cum să alegi produsul potrivit tipului tău de ten
Curățarea corectă a tenului ar trebui să se facă în fucție de nevoile pe care pielea...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021. Taurii trebuie să ia o decizie importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2021 aduce multe schimbări în viața nativilor din zodiac....
Parteneri
Zodii ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. 3 nativi care se vor confrunta cu probleme
Trei nativi vor fi puși la încercare pe parcursul zilei de astăzi. Trei zodii vor fi ghinioniste în ziua de 26 septembrie 2021. Printre acestea se numără nativii din zodia Taurului, din zodia Racului și din zodia Scorpionului. Acești trei nativi vor fi nevoiți să învețe cum să-și depășească problemele cu grație și răbdare.
Catine.ro
Ultimele știri